Zatvori

Pridruži se

Zašto City Deal?

CityDeal Vam nudi siguran uspjeh, i promociju Vaše ponude.

Zagarantovani, lojalni novi klijenti

Budući da je definisan najmanji broj kupnji, kako bi ponuda bila uspješna, CityDeal garantira kupnju i plaćanje. Naši klijenti nisu u potrazi za "savršenom ponudom", oni su u potrazi za perfektnim izgovorom da probaju nešto novo. Mi dovodimo naše klijente Vama, a Vi pružate zauzvrat najbolju uslugu, jer zadovoljan klijent se uvijek vraća.

Marketing bez rizika – učinkovit i mjerljiv

Nemate direktnih troškova koji su vezani za PONUDU na CityDeal portalu. Mi zarađujemo novac za Vas tako što prodajemo Vašu uslugu. Naši kupci gledaju CityDeal kao City Guide, koji im privlači pažnju i omogućava sve odlične stvari, za koje ranije nisu imali priliku. Na taj način naši kupci saznaju za nove ponude, dok imaju priliku osvojiti nove klijente bolje nego kroz bilo koji drugi oblik oglašavanja.

Velika prezentacija i još veća propaganda

Vašim pristupom kroz City Deal nudimo Vam hiljade pretplatnika u Vašem gradu, kao i ostalim gradovima, a novi pretplatnici se registruju svakodnevno.

 

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.