Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

BLACK FRIDAY: Agencija Bosnian Holidays Vas vodi u čarobni Istanbul za Novu Godinu!

Provedite 6 dana / 3 noći uz uključen prijevoz za jedinstvenih 233 KM! Posjetite Istanbul i otkrijte zašto je baš on idealan za Vaš odmor!

Napomene

Putovanje je zagarantovano.
Termin putovanja: 29.12. -  03.01.2018. godine!
Ponuda uključuje: 
 -   Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, Video, Caffe, Klima, Radio, DVD, ) 
 -  3 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim i trokrevetnim  sobama u hotelu 4**** u oblasti LALELI u Istanbulu        
 -  Troškove pripreme i organizacije                                  
 -  Kratka posjeta Edirnama                                              
 -  Pratioca putovanja                                                        
 -  Vaučer se smatra iskorištenim iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju a nije došao ili otkazao 72h prije                                                                                   
-  Vaučeri se ne mogu stornirati
Ponuda ne uključuje:                                                           
-  Fakultativne obilaske i ulaznice za kulturno- historijske spomenike                                                                        
-  Individualne troškove za vrijeme putovanja                   
-  PZ osiguranje 10,00 KM                                                 
-  Doplata za 1/1 sobu - 100KM                                        
-  Vaučer se smatra iskorištenim iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju a nije došao ili otkazao 72h prije
-  Polazak dana 29.12.2017 iz Sarajeva u 08:00 sati (Zemaljski Muzej), iz Zenice u 09:00 sati (Trzni Centar “Dzananovic”), iz Doboja u 09:30 (Benziska pumpa “SAS”), iz Tuzle u 11:30
sati (Parking kod Dzamije kralja Abdullaha). Kontakt broj autobusa: +38761662717 Haris!

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

ISTANBUL - grad smješten na dva kontinenta, grad okružen morem sa tri strane, vrata Orijenta, spoj Istoka i Zapada... samo su neki od najčešće korištenih opisa za 15-milionski grad Istanbul.
Ovaj grad kojeg su u prošlosti zvali još i Konstantinopol više od 1500 godina bio je centar Rimskog, Bizantskog i Osmanskog carstva. Upravo zbog značaja koji je od svog postanka imao, grad je uvijek bio stjecište brojnih umjetnika, muzičara, trgovaca, a u posljednje vrijeme i mnogobrojnih turista. Svi oni dolazili su u Istanbul otkriti čaroliju hiljadugodišnjih ulica, šarenih bazara i veličanstvenih džamija...
Dočekajte Novu godinu u gradu koji spaja Evropu i Aziju!! Provozajte se prvim transkontinentalnim metroom iz Evrope u Aziju za svega 4 minute! Upoznajte sav raskoš i bogatstvo jednog od najvećih kulturnih i poslovnih centara na svijetu i osjetite draž nezaobilaznog istanbulskog shoppinga.

Opis ponude

PETAK, 29.12.2017. – BiH

Okupljanje putnika i polazak u prije podnevnim satima iz Sarajeva, Zenice, Doboja i Tuzle… Ugodna vožnja udobnim turističkim autobusima preko Bijeljine do granice sa Srbijom. Nastavak dalje preko Beograda i Niša prema Sofiji i dalje ka Istanbulu sa usputnim zadržavanjima radi carinskih procedura, odmora i drugih potreba grupe.

SUBOTA, 30.12.2017. – ISTANBUL
Dolazak u Istanbul u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Gratis: kratka šetnja sa vodičem: Sultan Ahmet, Hipodrom, Kapali Čaršija, Bayazit…Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.

NEDELJA, 31.12.2017. – ISTANBUL
Doručak. Fakultativni izlet:Topkapi palata – rezidencija turskih sultana, Plava džamija – jedna od tri najveće džamije u Turskoj, Ajasofija – nekada najveća hrišćanska crkva na svijetu. U povratku je planiran odlazak na Kapali čaršiju – ogroman starinski bazar sa stotinama radnjica sa suvenirima, tkaninama, nakitom, odjećom i raznim sitnicama. Fakultativno posjeta muzeju Miniaturk – muzej turskih građevina – atrakcija u minijaturi, Djevojačka kula – sagrađena na stjenovitom ostrvcetu na ulazu u Bosfor iz Mramornog mora. Povratak u hotel. U večernjim satima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na Tursko veče – večera u nacionalnom restoranu uz folklor, trbušni ples, muziku uživo… Noćenje

PONEDELJAK, 01.01.2018. – ISTANBUL
Nakon doručka fakultativno posjeta Dolmabahče palati – palata Sultana iz XIX. vijeka, nalazi se tik uz more – po mnogima među 5 najljepših palata Evrope, krstarenje Bosforom– momenat kada s jedne strane vidite kopno Azije, a sa druge evropsko kopno, Safir terasa – nalazi se na najvišoj zgradi u Istanbulu, 4D sky ride – simulacija leta helikoptera iznad Istanbula u 4D rezoluciji. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.

UTORAK, 02.01.2018. – ISTANBUL-EDIRNE-BIH
Doručak. Napuštanje hotela u 10.00 h.Vožnja do Edirne i obilazaka grada uz pratnju vodića.Polazak kući vožnja kroz Tursku i Bugarsku.

SRIJEDA, 03.01.2018. – BiH
Nastavak vožnje kroz Srbiju. Dolazak na odredište u podnevnim satima.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.