Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Ako imate tretirane, slabe i oštećene nokte Japanski manikir je pravo riješenje za Vas!

Japanski manikir, potpuno prirodan način njege noktiju, platite SAMO 12,50 KM u Beauty Atelieru Dea!

Napomene

  • Ponuda uključuje japanski manikir noktiju
  • Period iskoristivosti ponude je do 31.10.2018. godine
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  • Obavezna rezervacija termina na broj 061 842 258
  • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Istočnjačke kulture su oduvijek bile poznate po inovatinosti i uvijek su bile naprednije u svijetu estetike. Oni su prvi uveli japanski manikir koji je po njima i dobio ime. Njegova svrha ogleda se u tome da u potpunosti oporavlja oštećene i slabe nokte. 
Ako ste ljubitelj nadogradnje noktiju i stalno imate gel ili akril na noktima onda ovim tretmanom možete vašim noktima pružiti kompletnu njegu. Da bi se nokti oporavili, osmišljen je japanski manikir. Japanski manikir je potpuno prirodan način njege koji obezbjeđuje jačanje nokatne ploče, hrani nokte i podstiče rast, pa oni postaju čvrsti, elastični i dobijaju zdravu boju i prirodan sjaj. Ova tehnika koja se primjenjuje već hiljadama godina, od velike je važnosti jer čini nokte zdravijim i ljepšim.

Japanski manikir, potpuno prirodan način njege noktiju, platite SAMO 12,50 KM u Beauty Atelieru Dea!


Opis ponude

Tretman počinje skraćivanjem i nježnim turpijanjem noktiju, pa se prelazi na piling da bi nokti i zanoktice bile meke i glatke. Poslije toga se na nokatnu površinu nanosi pasta koja je zasićena morskim peptidima, keratinom i sedefom i sve to se utrljava u nokte specijalnom turpijom koja je napravljena od teleće kože. Ta mineralna pasta popunjava mikroskopske pukotine i oštećenja na nokatnoj ploči. Poslije se na nokte nanosi specijalni prah za poliranje koji sadrži pčelinji vosak, pa su Vaši nokti zaštićeni tokom nekoliko sljedećih lakiranja i skidanja laka, što znači da su Vam nokti u nekoj vrsti zaštitne čahure koja dozvoljava noktu da diše i hrani ga u isto vrijeme.

Ovaj manikir se završava relaksirajućom masažom šake esencijalnim uljima, koji upotpunjuje ovo orijentalno iskustvo na najbolji način. Poslije Japasnkog manikira nokti se ne lakiraju.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.