Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Ako tražite zabavu, udobno i prijateljsko mjesto, hostel 101 Dalmatinac u Splitu je najbolji izbor za Vas!

Dva noćenja za 4 osobe platite nevjerovatniih 35 KM CityDeal-u, a ostatak od 234 KM dolaskom u udobni hostel 101 Dalmatinac!

Napomene

 • Ponuda uključuje 3 dana / 2 noćenja za 4 osobe u četverokrevetnoj sobi
 • Rezervacija se plaća 35 KM preko CityDeal-a, a ostatak od 234 KM direktno u hostelu
 • Doručak nije uključen u ponudu, može se dobiti uz nadoplatu 4 EUR po danu
 • Besplatan parking i WI-FI
 • Iskoristivost ponude je do 31.12.2018. godine
 • Check in je poslije 14:00h
 • Check out je do 10:30h
 • Boravišna taksa nije uključena u cijenu i iznosi 1 EUR po danu
 • Obavezna provjera raspoloživosti i rezervacija nakon kupovine vaučera na mail adresu: info@101dalmatian.com ili broj telefona: +38521 585 270
 • Vaučeri se mogu spajati
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Ako ste ljubitelj povijesti i starina, Split je destinacija u kojoj morate provesti više dana. Toliko toga je za vidjeti, srećom, uglavnom na relativno malom prostoru tako da Vam automobil neće biti potreban.
Svakako odvojite nekoliko dana da posjetite ovaj dalmatinski dragulj, kako ga Splićani vole zvati "najlipši grad na svitu".
Večernja šetnja najljepša je samim središtem Splita, Marmontovom ulicom, Rivom i uličicama Dioklecijanove palače. Prekrasno osvijetljene Prokurative noću izgledaju fantastično. Marmontova ulica prepuna je šetača i osjeća se pravi gradski ugođaj. Kafići na Rivi omiljeno su okupljališe mladih Splićana prije večernjeg izlaska na Bačvice ili druge dijelove grada. Šetajući ulicama Dioklecijanove palače sami ćete naići na mnoga popularna i atraktivna večernja okupljališta.
Kao i u svakom većem gradu, zabavnih sadržaja u Splitu ima mnogo. Od kulturnih ustanova, noćnih klubova, barova, casina i svih ostalih vrsta zabavnih sadržaja.

Dva noćenja za 4 osobe platite nevjerovatniih 35 KM CityDeal-u, a ostatak od 234 KM dolaskom u udobni hostel 101 Dalmatinac!

Opis ponude

Ako tražite zabavu, svježe i prijateljsko mjesto za odmor onda nemojte tražiti dalje. Hostel 101 Dalmatinac je idealno mjesto za Vas! Hostel ima tačno 101 ležaj. Svaki krevet predstavlja otok. Na zidu iznad svakog kreveta je jedan otok u svom pravom obliku i slici. Takođe možete pročitati nekoliko činjenica o otocima kao što su: stanovništvo, geografska širina i dužina ili pogledajte  #hashtag #otoka... Ima 19 soba, svaka sa 2 kupaonice, tako da nećete morati stajati u redu kada Vam je potrebna, što će vaš boravak učiniti ugodnijim.
Osim soba u stilu dvorana, hostel također nudi usluge za grupe i obitelji koji traže privatne sobe.
"Zato se vidimo kao Vaši domaćini i činimo našom misijom da Vas dočekamo na prijateljski i profesionalan način. Kad napustite naš hostel s osmijehom na licu, možemo reći da smo postigli svoju misiju." - riječi su osoblja hostela. 

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.