Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Ako u ogledalu vidite umoran izraz lica sa grubom kožom, vrijeme je za HEMIJSKI PILING!

Poboljšajte kvalitet kože lica i njenu teksturu i platite SAMO 39 KM za medicinski hemijski tretman lica u Našoj klinici!

Napomene

Ponuda uključuje:
Medicinski hemijski piling lica 
- Rok iskoristivosti vaučera je do 05.11.2017. godine
- Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
- Obavezna telefonska rezervacija na broj 057/344-988
Naša klinika se nalazi u Istočnom Sarajevu, Spasodavska 30
- Vaučeri se ne mogu stornirati
- Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko kupac izvrši rezervaciju i ne pojavi se u dogovreno vrijeme, ili uopšte ne izvrši rezervaciju.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Ukoliko u ogledalu vidite umoran izraz lica, sa grubom, dehidriranom kožom, naglašenim borama, proširenim porama i flekama, ili ožiljcima od akni, vreme je da se obratite dermatologu za hemijski piling. To je nanošenje određenih hemijskih supstanci na kožu pomoću kojih se površinski sloj odstranjuje, a ispod njega se formira novi, nežniji, lepši i podmlađeniji.

- Poboljšajte kvalitet kože lica i njenu teksturu i platite SAMO 39 KM za medicinski hemijski tretman lica u Našoj klinici!

Opis ponude

Postoje tri vrste hemijskog pilinga: površinski, srednjeduboki i duboki. Nakon dermatološkog pregleda, na osnovu starosne dobi pacijenta, tipa kože i promena na koži, određuje se odgovarajući hemijski piling. U procesu podmlađivanja kože najpopularniji su površinski pilinzi, jer je njihovo izvođenje potpuno bezbolno i javlja se samo blago peckanje. Proces traje oko pola sata, nije potrebno dodatno vrijeme za oporavak i već sutradan, kada prođe crvenilo, možete se našminkati. Blago perutanje traje do sedam dana i veoma je važno da pustite da ljuspice same otpadnu.

Za podmlađivanje kože najefikasniji je piling glikolnom kiselinom, koja je prirodni sastojak šećerne trske. Sprovodi se na dvije sedmice u seriji od šest tretmana.
- Glikolna kiselina slabi veze između izumrlih ćelija rožastog sloja, izaziva njihovo ravnomerno ljuspanje i time omogućava regeneraciju kože. Ovaj proces dovodi do pojačane hidratacije kože, stimuliše sintezu kolagena i elastina, čime se znatno ublažavaju postojeće bore.

Za nečistu, masnu kožu s aknama i ožiljcima od bubuljica primjenjuje se srednjeduboki piling salicilnom kiselinom. Kod izuzetno dubokih bora, ožiljaka, upornih i tamnih fleka primjenjuje se duboki piling nakon kojeg se javlja crvenilo, pa oporavak traje i do sedam dana. 

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.