Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Aqua detox za potpun oporavak Vašeg tijela u masažnom centru Balans!

Osjećajte se zdravo i vitalno za samo 12 KM u masažnom centru Balans.

Napomene

Ponuda uključuje:
  • Aqua detox
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  • Vaučer vrijedi za jednu osobu
  • Radno vrijeme od ponedjeljka do subote od 15:00h do 22:00h.
  • Vaučer vrijedi 1 mjeseca, ili do 20.12.2017.
  • Obavezna telefonska rezervacija na 066-110-100 ili 066-110-120 u skladu sa slobodnim terminima
  • Vaučeri se ne mogu stornirati
  • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko kupac izvrši rezervaciju termina a ne pojavi se u dogovorenom terminu bez da otkaže rezervaciju minimalno 48 h unaprijed

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Moderan način života, koji uključuje stres i nepravilnu ishranu , znači i unošenje toksina u Vaše tijelo, što uzrokuje neravnotežu prirodne energije u Vašim ćelijama. Prirodna funkcija Vaših ćelija obuhvata upijanje hranjivih i izbacivanje štetnih supstanci. Neravnoteža može sprečavati ćelije da delotvorno obavljaju svoju funkciju.
Aparat Aqua detox koristi mikro električne talase kao posljednji tehnološki izum za detoksikaciju, koji ne zahtijeva konzumiranje lijekova i operacije.

- Osjećajte se zdravo i vitalno za samo 12 KM u masažnom centru Balans.

Opis ponude

Prvi dio tretmana čini blagi piling stopala morskom soli, kako bi došlo do otvaranja pora i pripreme za drugu fazu koju čini jonska detoksikacija. Zatim se stopala se uranjaju u toplu slanu vodu u kojoj se nalazi elektrolitički dio, katoda i anoda. Tačnije, negativni dio je u vodi, a pozitivni dio na našoj ruci koji je povezan sa aparatom. Puštanjem struje jačine 2 mA, dolazi do procesa elektrolize soli u vodi, što omogućava prodiranje jona u tkivo. Metabolizam se ubrzava, a voda u kadici mijenja boju. Crna boja vode ukazuje na prisustvo teških metala u organizmu, alkohola i problema sa jetrom. Crvena na astmu, probleme sa krvnim sudovima, narandžasta na reumu, artritis i slično. Boja vode precizno ne određuje dijagnozu, ali ukazuje koji su organi najugroženiji i iz kojih se čiste toksini.
Predlaže se da korisnici u početku prođu od 4 do 6 tretmana u toku prvog mjeseca. To im pruža dobru početnu detoksikaciju, mada se može uraditi i do 10 tretmana, ukoliko korisnik ima zdravstvenih problema ili na taj način skida celulit ili višak kilograma. Poslije toga preporučujemo formu održavanja jednom, do dva puta mjesečno. Bitno je da prođe 48 sati između dva tretmana.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Masažni salon Balans i nudi sve tipove masaža. Osoblje Balansa će nastojati da udovolji svim Vašim željama.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.