Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel 033 943 150

BBI - sprat 0
od 10h - 18h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel 951 559

Black Friday - Čarobno ljeto na otoku Pagu sa smještajem u luksuznom hotelu Luna 4*

Platite samo 369 KM za 2 noćenja sa uključenim polupansionom za dvije osobe u prostranim sobama sa pogledom na mediteranski park!

Napomene

 • Ponuda uključuje 2 noćenja za dvije osobe na bazi polupansiona
 • U ponuda uključeno: 
  - polupansion (bogati buffet doručak i večera)
  - piće dobrodošlice
  - prosotrana soba sa pogledom na mediteranski park
  - Mogućnost upgradea u sobu s balkonom ili  delux romantičnu (ovisno o raspoloživosti) uz nadoknadu
  - neograničeno korištenje unutarnjeg i vanjskog bazena, tri saune (finska, bio i turska) i dvije parne kupelji (parne i revatilizirajuća) te fitness dvorane
  - besplatno korištenje ručnika, papuča i ogrtača
  - besplatni hotelski parking
  - besplatan Wi-Fi unutar hotela
  - rani check in
  - kasni check out
 • Rok iskoristivosti vaučera je:
  - 01.07 do 03.07.2017
 • Djeca do 7 godina starosti na pomoćnom ležaju borave GRATIS
 • Djeca od 7 do 12 godina starosti plaćaju 90kn/dan
 • Boravišna taxa uključena u cijenu
 • Obavezna rezervacija i provjera raspoloživosti termina na broj 00385916680646 ili na mail sales@luna-hotel.hr
 • Check in od 14h, Check out do 10h
 • Vaučer se smatra iskorištenim u koliko je korisnik rezervisao termin a nije došao ili otkazao 48h prije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Ako je Vaša duša željna za romantičnim utočištem među stoljetnim maslinama i i predivnim plažama, odvojite nekoliko dana i provedite ih sa dragom osobom na obalama otoka Paga gdje Vas čekaju sve blagodati Mediterana.

Platite samo 369 KM za 2 noćenja sa uključenim polupansionom za dvije osobe u prostranim sobama sa pogledom na mediteranski park!
 
Sakriven u mirnom ribarskom selu Jakišnica, hotel Luna stvorio je privlačnu oazu mira, tišine i mediteranskih ljepota na samom vrhu otoka Paga, kilometrima daleko od gradske buke.
Kao stvoren za romantičan odmor, hotel Luna može se pohvaliti prostranim sobama s pogledom na pučinu, sa svim pripadajućim komforom.

Opis ponude

LUNA Hotel je izgrađen 2008. godine a prostire se na čak 10 hiljada četvornih metara unutrašnjeg prostora i 15 hiljada četvornih metara vanjskog prostora, što ga po izgrađenosti i sadržajima svrstava među vodećim hotelom u regiji.  Hotel svojim gostima nudi luksuzno opremljenih 96 soba sa pogledom na more i na park izrazitog  komfora: najmanja soba hotela ima površinu od  30 m2 dok najveća soba ima površinu od 60 m2 (ne računajući terasu). Gosti hotela imaju na raspolaganju vanjski hotelski parking i garažu.
Hotel ima prekrasnu plažu s kapacitetom od 250 gostiju, dva bazena (vanjski i unutarnji), četiri saune (bio, turska, finska i blatna kupelj), wellness, dva bara (cocktail i lobby bar) i dva restorana (pansionski & A’ la carte).
U sklopu hotela na raspolaganju hotelskim i vanjskim gostima je ronilački klub, najam kajaka, kanua, bicikla, ribolov, lov na tunu, a osim toga ovo je vjerojatno jedini hotel na svijetu koji kao jednu od ponuda za teambuilding može ponuditi rad u tvornici za preradu ribe.

Gastronomska ponuda hotela bazira se na domaćim proizvodima i tradiciji otoka Paga i Novalje, a većinu namirnica imamo iz vlastitog uzgoja odnosno zahvaljujući domaćim kooperantima. U dogovoru s lokalnim domaćim proizvođačima pokušat ćemo osmisliti i posebnu sortu bijelog i crnog vina za naše goste, dok naša vinska karta promovira domaća hrvatska vina i prestižna strana vina visoke kategorije.
Otok Pag je površinom peti najveći otok u Jadranskom moru s najduljom obalnom linijom na hrvatskom jadranu prepunom zaljeva, rtova, uvala i kilometarskih pješčanih plaža s finim kristalnim pijeskom. Otok Pag  je poznat kao jedan od najsunčanijih otoka na hrvatskom Jadranu s preko 2.500 sunčanih sati/godišnje s vegetacijskim habitatom u kojem stabla gotovo da i nema.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.