Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Čarolija novogodišnje noći čeka Vas u Beču! - PUTOVANJE ZAGARANTOVANO

Agencija Centrotours Vas vodi u čarobni Beč uz prevoz i 3 noćenja sa doručkom za samo 415 KM

Napomene

 • PUTOVANJE JE ZAGARANTOVANO!
 • Termin putovanja 29.12.-03.01.2017
 • Cijena obuhvata:
  - Bus prijevoz modernim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo-Beč-Sarajevo,
  - 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3*        
  - Posjeta shopping centru SCS
  - Usluge stručnog vodiča tokom putovanja i boravka u Austriji i kompetna organizacija putovanja
 • Cijena ne obuhvata:
  - PZ osiguranje 12,00 KM,
  - Fakultativni izleti (Beč  15,00 EUR, Schönbrunn 25,00 EUR, muzej Time Travel 25,00 EUR, Zoološki vrt 25,00 EUR, Budimpešta 10,00 EUR),
  - Doplatu za 1/1 sobu 230,00 KM,
  - Doplatu za dodatno sjedište u autobusu 150,00 KM/sjedište,
 • Po kupovini vačera, potrebno je dostaviti slijedeće informacije na mail:   d.curic@centrotrans.com
  - Ime i prezime
  - Broj pasoša i datum rođenja
  - Kontakt telefon
  - Adresa stanovanja
  - Tip sobe
  - Grad u kojem će putnici ući
  - Da li putnik posjeduje PZ osiguranje
 • Rok iskoristivosti vaučera je u navedenom terminu
 • Za putovanja važe Centroturs Opći uslovi putovanja.
 • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Od svih evropskih glavnih gradova, Beč nam je najbliži. To je veličanstven grad, s divnim arhitektonskim i kulturnim naslijeđem, sa svojim šarmom i raskoši, blizak Parizu i Rimu Bilo da ste u Beču prvi put ili se vraćate po ko zna koji put, ovaj grad će Vas opet I iznova očaratii! Za Beč se može reći da je veliki poliglot. Tu ćete susresti ljude iz raznih dijelova svijeta. Prava je šteta ne posjetiti ga, pa makar i na vikend i upoznati veličanstvene spomenike na Ringu, vrtove Belvedere palate, posjetiti dvorac Schönbrunn, prošeteti po Mariahilfer ili Kärtner Strasse, popiti kafu na Grabenu, vidjeti šta je napravio Hundertwasser, ili jednostavno obnoviti garderobu u nekom od brojnih tržnih centara...

Agencija Centrotours Vas vodi u čarobni Beč uz prevoz i 3 noćenja sa doručkom za samo 415 KM

Opis ponude

1. DAN, 29.12.2017. (PETAK), SARAJEVO – BEČ 
Polazak sa dolaznih perona autobuske stanice Sarajevo u 23.00h. Vožnja luksuznim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo – Beč. Noćna vožnja prema Austriji sa usputnim pauzama po potrebi grupe.
2. DAN 30.12.2017. (SUBOTA), PARNDORF – BEČ 
Dolazak do tržnog centara Shopping City Sud (SCS) u jutarnjim satima. (http://scs.at) Slobodno vrijeme za shopping cca 2-3h. U dogovoreno vrijeme nastavak vožnje prema Beču. Smještaj u hotel. Kraći odmor. Slijedi fakultativni obilazak grada sa vodičem: Belvedere, Ring, opera, Burggarten Burgteatar, Parlament, Votivkirche, Rathaus, Hofburg, trg Marije Terezije, te šetnja kroz prvi becirk – Kertner ulica, Stefanov trg i katedrala sv. Stefana. Slobodno vrijeme u centru grada. Povratak u hotel. Noćenje.
3. DAN, 31.12.2017. (NEDJELJA), BEČ 
Nakon doručka predlažemo fakultativni odlazak u Schönbrunn – carsku palatu, danas jedan od najvažnijih muzeja u Beču. Ne propustite priliku da se prošetate odajama Franca Josifa i Marije Terezije, kročite u velike balske dvorane gdje se plesao bečki valcer ili prošetate prekrasnim carskim vrtovima ove veličanstvene palate. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Zajednički odlazak na doček Nove godine na trgu u Beču!. Povratak u hotel. Noćenje.
4. DAN, 01.01.2018. (PONEDJELJAK), BEČ
Kasni doručak. Slobodan dan u Beču ili predlažemo fakultativnu posjetu Zoološkom vrtu, jednom od najstarijih u Evropi. Poslijepodne predlažemo fakultativnu posjetu u Time Travel – moderni interaktivni muzej u kojem se u zabavnoj atmosferi upoznajete sa istorijom ovog veličanstvenog grada (https://www.timetravel-vienna.at/en/). Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.
5. DAN, 02.01.2018. (UTORAK), BEČ – BUDIMPEŠTA – BiH   Nakon doručka napuštanje hotela i polazak prema Budimpešti. Po dolasku u Budimpeštu razgledanje grada u pratnji  vodiča koje počinjemo iz Pešte: STADION FERENC PUŠKAŠ, TRG HEROJA, MUZEJ TERORA, OPERA, POZORIŠTE, KONZERVATORIJ, PARLAMENT, LANČANI MOST. U nastavku razgledanje Budima: RIBARSKA TVRĐAVA, MATIJAŠEVA CRKVA, KRALJEVSKA PALATA, NACIONALNA GALERIJA. Po završetku razgledanja slobodno vrijeme u centru grada u poznatoj ULICI VACI. U dogovoreno vrijeme polazak prema BiH.
6. DAN, 03.01.2018. (SRIJEDA), BiH
Dolazak na odredište u jutarnjim satima.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Centrotours kao dio Centrotrans-Eurolines-a posluje još od davne 1963. godine, kada je i osnovan u okviru tadašnjeg Centrotransa Sarajevo. Osnovna djelatnost tadašnjeg turističkog odjela Centrotransa kako je nazivan, bila je prodaja autobuskih karata, organizacija izleta i putovanja u zemlji, a zatim i organizacija svih turističkih manifestacija koje su okupljale veći broj putnika. Danas, nakon već više od 50 godina, marljivim radom, pouzdanim poslovanjem s klijentima, znalačkim pristupom turističkim zahtjevima i ličnim pristupom putnicima izgradili smo imidž najpouzdanije turističke agencije u BiH.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.