Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Bajkoviti jesenji odmor na Trebeviću, u luksuznom Nature Pino hotelu 4*

Noćenje sa doručkom, bazen, wellness, fitness centar + relax masaža... Sve za SAMO 89 KM po osobi!

Napomene

 • Ponuda uključuje jedno noćenje sa doručkom za jednu osobu u dvokrevetnoj sobi
 • U ponudu uključeno i:
  - Besplatno korištenje Welness centra (bazeni, saune, fitness)
  - Besplatno korištenje dječije igraonice Pino Kids Club
  - Besplatan WIFI u cijelom hotelu
  - Besplatan parking
  - 20% popusta na sve masaže i tretmane iz ponude
 • EXTRA na zahtjev, uz doplatu:
  Prevoz do Jahorine (25 minuta vožnje) i povratak do hotela Pino Nature
  - do 4 osobe 40 KM po pravcu (cijena po vozilu)
  - od 4 do 6 osoba 60 KM po pravcu (cijena po vozilu)
  - Kupovinu SKI karte (cijene dostupne na recepciji Pino Nature Hotela)
  - Najam ski opreme (cijene dostupne na recepciji Pino Nature Hotela)
 • Ponuda se može iskoristiti do 15.03.2019. (osim periodu Nove godine)
 • Boravišna taksa nije uključena u cijenu i plaća se 2 KM po osobi/noći
 • Djeca do 6 godina GRATIS na istom ležaju (doručak nije uključen) 
 • Na pomoćnom ležaju doplata za dijete 30 KM uz uključen doručak
 • Djeca od 6 do 12 godina 60 KM
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 70%
 • Obavezna je telefonska provjera raspoloživosti kao i rezervacija na broj telefona 033/257-800 ili na mail info@pino-hotel.com
 • Rezervacija se obavlja u skladu sa smještajnim kapacitetima. Za željeni termin potrebno je napraviti što raniju rezervaciju u protivnom biće moguće koristiti samo preostale termine.
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili otkazao  ili ukoliko korisnik nije iskoristio vaučer u navedenom roku iskoristivosti.
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Hotel Pino Nature SKI PONUDA

Uživajte u vrhunskom ugođaju hotela Pino Nature na Trebeviću, 10 minuta vožnje od centra Sarajeva, a ujedno osjetite čari olimpijske ljepotice Jahorina. Idealna prilika da uživate u kombinaciji gradske i planinske atmosfere, uz domaću kuhinju, wellness, planinarenje, skijanje i vožnju obnovljenom Sarajevskom žičarom.

Noćenje sa doručkom, bazen, wellness, fitness centar + relax masaža... Sve za SAMO 89 KM po osobi!

Opis ponude

Rijetko koje zemlje u svijetu imaju planinu u samom centru glavnog grada. Sarajevo sa ponosom može reći da ima nešto takvo – Trebević!!!  Sarajevski jedinstveni stil života, bosanska originalnost, toplina, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacije su ono što hotelu PINO daje unikatnost i to sve na nadmorskoj visini od 1070 m. 22 sobe i 2 apartmana su prožeta toplinom prirode i savremenog komforta sa jedinstvenim pogledom na planine. 
Iskoristite bezbroj mogućnosti zabave u spektakularnom planinskom ambijentu kako ljeti tako i zimi.
Pino wellness centar, rijetki dragulj Sarajeva, predstavlja kompletnu njegu i relaksaciju.  Iskustvo kombinovano prirodnim elementima kao što su čista planinska voda i planinsko bilje zajedno sa tradicijom luksuzne evropske spa kulture daju jedinstven doživljaj. 

U našem restoranu “Prvi Šumar“ birajte između tradicionalnih specijaliteta i internacionalne kuhinje ili prepustite se iznanađenju inovativnih i kreativnih jela naših kuhara.
Naš tim će se pažljivo brinuti o svim Vašim željama, aktivnostima, transferima 24 h dnevno. Brigu za Vaše najmlađe vodit će naš posebno odabran tim zadužen za aktivnosti u Pino Kids Club-u.

Naš lijepo osvijetljeni prostor za konferencije je podijeljen u dvije prostorije. Zajedno sa krovnom teresom i prostorom oko hotela, možemo obezbijediti bilo koji tip event-a ili druženja, što PINO NATURE HOTEL čini jedinstvenim u izboru lokacije za ovakve događaje. 

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Relax Tours je počeo sa radom u jednoj maloj poslovnici u Sarajevu sada već davne, 1988. godine. Bili smo prva privatna turistička agencija u Bosni i Hercegovini i pojavili smo se sa tada potpuno novim konceptom usluge: kompletan paket aranžman sa smještajem, avionskom kartom, transferima, itd – sa samo jednom rezervacijom. To je bio početak jedne nove ere, ere gdje su daleka putovanja postala pristupačna običnom covjeku. Danas nam je, kao najvećoj turističkoj agenciji u BiH, cilj da ponudimo i obezbijedimo najširi mogući spektar turističkih usluga za individualce, porodice, poslovne ljude i grupe (kako za „incoming“ tako i za „outgoing“ turizam) s povoljnim cijenama koje su pristupačne svim budžetima... Opremljeni smo i sposobni da klijenteli, čija su očekivanja sve profinjenija i zahtjevnija, pružimo nivo usluge koji očekuju i zaslužuju.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.