Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

BEOGRAD: Doživite samo ono najbolje od grada na Dunavu!

Platite samo 186 KM za 2 noćenja za dvije osobe i smjestite se u luksuznim apartmanima BELVILLE!

Napomene

Ponuda uključuje:
 • Dva noćenja za dvije osobe u apartmanu BELLVILE
 • Doplata za svaku slijedeću osobu je 10 EUR
 • Mogućnost spajanja vaučera
 • Rok iskoristivosti ponude je do 25.12.2018.
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši na broj telefona: +381 60 5050 595 ili na e-mail rentacc@gmail.com
 • Jedno dijete do 6 godina u krevetu sa roditeljima boravi GRATIS
 • Boravišna taksa nije uključena u cijenu i iznosi 1,50 eura osoba/dan
 • Parking nije uračunat u cijenu, moguća rezervacija na upit 10 eura po danu
 • Check in od 12:00 sati, a check out do 11:00 sati
 • Vaučer se smatra iskorištenim u koliko je korisnik rezervisao termin a nije došao ili otkazao 48h prije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Beograd, grad na dvije rijeke, postao je odredište za sve one koji žele dobru zabavu. Posjeta Kalemegdanu i Beogradskoj tvrđavi, šetnja Knez Mihajlovom ulicom, obilazak gradske jezgre i znamenitosti grada, te vrijeme za kupovinu i izlazak, učinit će ovo putovanje savršenim!

Platite samo 186 KM za 2 noćenja za dvije osobe i smjestite se u luksuznim apartmanima BELVILLE!

Opis ponude

Apartman Bellville je lociran u istoimenom, novoizgradjenom naselju, na Novom Beogradu. Infrastrukturno, naselje je opskrbljeno svim neophodnim potrepštinama, dok je tik pored i Delta City, jedan od najpoznatijih tržnih centara u Beogradu.
Komplex Bellville, je odlično komunikacijski povezan sa ostalim dijelovima grada, a u neposrednoj blizini su i mnogobrojne institucije i kulturno istorijski spomenici.
Ukoliko ste ljubitelj sportskih aktivnosti, ili ugodne šetnje pored rijeke, na 5 minuta hoda od stana, nalazi se šetalište na rijeci Savi, sa mnogobrojnim restoranima i klubovima.
Piješke ćete stići i do čuvene beogradske Arene, u kojoj se održavaju mnogobrojne sportske manifestacije i koncerti. Kompletno naselje ima fizičko obezbjedjenje, tako da ukoliko dolazite u Beograd kolima, možete koristiti prostrani parking ispred same zgrade.
Apartman Bellville se nalazi na 10 spratu, sa koga se pruža fantastičan pogled na Novi Beograd. Stan se sastoji od dnevnog boravka, u kome se nalazi ugaona, veoma kvalitetna, garnitura na razvlačenje i spavaće sobe, sa bračnim krevetom.
Kuhinja i kupatilo su opskrbljeni svim neophodnim aparatima i ostalim potrepštinama, neophodnim za udoban boravak. Namješten sa kompletno novim namještajem, u ovaj apartman veoma komotno, može da se smijeste 4 osobe.
Apartman je veoma miran i tih, topao, sa dosta svijetla. Posebnu preporuku za ovaj stan imamo od poslovnih ljudi, koji su boravili u njemu više mjeseci i bili izuzetno zadovoljni

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Renomirana agencija za dnevni najam apartmana Crystal Code Apartmani su pionir i lider uslužnog rentiranja na prostoru Beograda. Agencija Crystal Code Apartmani osnovana je 2005. godine i raspolaže kompletno opremljenim apartmanima svih struktura i kategorija. Apartmani se nalaze na najatraktivnijim turističkim, šoping i poslovnim lokacijama u strogom centru Beograda i na Novom Beogradu. Crystal Code Apartmani su idealan partner posetiocima Beograda koji žele da budu u centru zbivanja. Naši apartmani su pažljivo odabrani, prema najvišim standardima i racionlna su alternativa hotelskim uslugama.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.