Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Bezbolno i udobno sjedenje uz HEMRO - ANTIHEMOROID jastuk punjen ljuspicama heljde!

Specijalno dizajniran jastuk sa posebnim punjenjem platite SAMO 25 KM!

Napomene

  • Ponuda uključuje: HEMRO - ANTIHEMOROID jastuk punjen ljuspicama heljde
  • Period iskoristivosti ponude je od 05.03. - 31.04.2018. godine
  • Preuzimanje je na prodajnim mjestima Citydeala: SCC, BBI, ALTA.
  • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

HEMRO antihemoroid jastuk je savršen za ljude koji dugo sjede, kao prevencija.  Idealan za ljude koji imaju: HEMOROIDE, prostatitis, kod preloma i boli trtične kosti, analne bolove a pogodan je i za trudnice.


Specijalno dizajniran jastuk sa posebnim punjenjem platite SAMO 25 KM!

Opis ponude

Specijalno dizajniran jastuk sa posebnim punjenjem, učiniće Vaše dugo i/ili bolno sjedenje udobnijim i prijatnijim. Jastuk je punjen ljuspicama od heljde. Poznato je da ljuspice od heljde ljeti hlade, zimi griju i ravnomjerno se raspoređuju kada se vrši pritisak na njih, u ovom slučaja kada se sjedi. Visok sadržaj silicijumske kiseline u ljuspicama heljde spriječava razvoj mikroorganizama pa je time jastuk sterilan, bez mirisan i antialergijski. Ljuspice od heljde imaju osobinu da se pod pritiskom razmeću i stvaraju slobodnu cirkulaciju vazduha.
„HEMRO“ - ANTIHEMOROID JASTUK ZA SJEDENJE je idealno rješenje za ljude s poteškoćama pri sjedenju uzrokovanih hemoroidima (unutrašnji i vanjski) ali i za one koji zbog profesije dugo sjede kao prevencija te za postoperativni oporavak. Ublažava pritisak na osjetljivu analnu regiju prilikom sjedenja, pa je stoga savršen za ljude koji imaju analne bolove, HEMOROIDE, prostatitis, kod preloma trtične kosti, bol u trtičnoj kosti, a pogodan je i za trudnice.

Korištenje ovog jastuka oslobodiće Vas pritiska od čvrste podloge prilikom sjedenja, tako da možete udobno i dugo da sjedite. Na taj način ta osjetljiva mjesta su slobodna za cirkulaciju vazduha te sjedenje postaje udobnije.
Materijal u kojem su ljuspice smještene je od 100 % pamučnog materijala koji diše. Navlaka za jastuk je također, od 100% pamučnog materijala. Za razliku od drugih punjenja, ljuspice od heljde se ne sabijaju, ne zagrijavaju te slobodno slijede naša pomjeranja.

Jastuk je optimalno punjen ljuspicama, stim da na svakom jastuku postoji otvor kroz koji se može odvojiti višak heljdinih ljuspica. Jastuk je promjera radijusa cca 50,00 cm, tako da je prikladan za sva moguća sjedala kod kuće, u kancelariji, u automobilu, u kamionu te na svim drugim mjestima na kojima se sjedi. 

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.