Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Biograd na Moru: Uživajte uz porodicu ili prijatelje u udobnosti Ville Angelije!

Četiri noći za četiri osobe u Villi Angeliji platite SAMO 272 KM i provedite predivan odmor u srcu Dalmacije!

Napomene

 • Ponuda uključuje: 5 dana, 4 noći za četiri osobe 
 • Besplatan parking i besplatan WI-FI.
 • Vaučer se može iskoristiti do 22.06.2018. Godine
 • Obavezna provjera raspoloživosti i rezervacija na brojeve: +385/91 1762 702 ili +385/23 384 319 ili e-mail adresu:peranovicmarinela@gmail.com
 • Check inn 10:00 h - 12:00 h
 • Check out 09:00 h - 10:00 h 
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera.
 • Vaučeri se mogu spajati.
 • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Biograd na moru je turisticko srediste u Hrvatskoj i hrvatski kraljevski grad. Smjesten je na malom poluotoku i kopnu,28km juzno od Zadra,sa divnim pogledom na otok Pasman. Nacionalni parkovi;Plitvice,Krka i Kornati su doprinjeli da Biograd na moru postane jedna od najatraktivnijih turistickih destinacija u Dalmaciji.


U takvom okruzenju je smjestena villa Angelija. Nova,luksuzna kuca sa pesplatnim parkingom i WiFi uredjajem,dobro opremljenim smjestajnim jedinicama, od kojih svaka posjeduje vlastitu terasu,kuhinju kao i kupatilo, je favorit mnogih gostiju. O gostima brinu,stalno prisutni,ljubazni,domacini. U znak dobrodoslice,gostu ce biti ponudjena kafa,sok,rakija i domace vino. Cekamo Vas!

Opis ponude

Biograd na moru je naseljen sa oko 6000 stanovnika, grad se nalazi u sjevernoj Dalmaciji na malom poluotoku i kopnu. Na sjevernoj strani je uvala Bošana, a na južnoj uvala Soline, gdje su i velike plaže obilježene plavom zastavom, a što je pokazatelj uključenosti u međunarodne programe očuvanja okoliša i visoke razine čistoće mora i obale. Dobitnik je i nagrade – Zlatni cvijet Europe koja ocjenjuje očuvanje kulturne, prirodne i tradicionalne baštine.
U gradu je trajektna luka koja povezuje otočane i turiste sa susjednim otokom Pašmanom. Prometno je odlično povezan sa okolnim naseljima i gradićima pa je i trgovački centar ovoga kraja.
Kao turistička destinacija počela se razvijati 1920. godine, a u današnjem vremenu poznata je nautička destinacija u kojoj se održava veliki broj regata. Grad je idealan i kao polazište u obližnje nacionalne parkove – Kornate i Krku, a u blizini je i park prirode Vransko jezero

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Villa Angelija

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.