Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Doživi čarobnu zimsku idilu u Garden City Hotel & Resort-u!

Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe, uz korištenje bazena, saune i fitness sale + ulaz na ledenu plohu.. Sve za SAMO 169 KM!

Napomene

 • Ponuda uključuje: 
- Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe
- Neograničeno korištenje unutrašnjeg hidromasažnog bazena
- Sauna
- Fitness
Ulaz na ledenu plohu
- Internet
- Parking
- Kasna odjava (do 16:00h)
- Popust 20% na masaže, piling lica i depilaciju
 •  Vaučeri se mogu spajati
 •  Vaučer se može iskoristiti u periodu od 25.12. do 25.01.2018
 • Vaučer nije iskoristiv za Novu godinu
 • Doplata za djecu (za cijeli aranžman):
- do 5 godina - besplatno
- od 5 do 12 godina - 20 KM
 •  Rezervacija obavezna na broj telefona +38736712800 ili na mail info@gardencity.ba 
 •  Boravišna taksa i osiguranje se vrši na recepciji hotela i iznosi 2,50 KM osoba/dan
 •  Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 •  Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je kupac kupio vaučer, a nije iskoristio u navedenom roku
 •  Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Garden City Hotel & Resort Konjic je za predstojeće zimske dane pripremio iznenađenje za sve svoje goste i posjetioce. Projekat “Zimska idila u Gardenu” jedna je od aktivnosti kojima nastojimo ostvariti naš cilj, a to je poboljšati i unaprijediti turističku ponudu našeg grada i regije.
U periodu od 25. decembra 2017. do 25. januara 2018. Garden City Hotel & Resort Konjic po prvi put na području Hercegovine priprema čarobnu zimsku bajku, jer sezona klizanja na otvorenom počinje.

Čarobna bajka posjetiteljima nudi na raspolaganje klizalište, druženje sa Djeda Mrazom u čarobnoj kolibi, podjela paketića, raznovrsni zabavni progam i ambijent koji priliči prazničnoj atmosferi, te niz drugih aktivnosti koje očekuje upravo posjetioce Garden City Hotela & Resorta svaki dan u periodu od 12:00h do 20:00h. 
Sigurni smo da će svoje mjesto u Gardenu ove zime pronaći posjetioci svih generacija jer ćemo kao i uvijek pripremiti ponešto za svakoga pored standardne ponude naših usluga. 

Opis ponude

Jedno je sigurno – nema pogrešnog izbora u Garden City-u. Garden City Hotel & Resort pored usluga smještaja nudi i usluge wellness&spa centra, sportske i zabavno-rekreativne sadržaje. Za poslovna događanja na raspolaganju Vam je Kongresno-zabavni centar „InMotion“, kao i posebno pripremljen ambijentalni Bosanski salon. U našoj ponudi za gastro užitak nudimo Vam restoran sa jelima nacionalne i internacionalne kuhinje, a ljubiteljima dobre kapljice nudimo poseban ugođaj u našem Vinskom podrumu sa velikim izborom kvalitetnih hercegovačkih vina.
Za najmlađe - zabava u unutrašnjoj i vanjskoj igraoni. Posebno ističemo naše osoblje koje će svojom uslužnošću i gostoljubljem sasvim sigurno osvojiti sve one koji žele da provedu dio svog dragocjenog vremena u Hotelu Konjic. 

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Garden City je mjesto koje nas vraća netaknutim ljepotama prirode i budi u nama divljenje prema svim čarima koje nam ona pruža. Mjesto koje je odmor za tijelo i dušu, Garden City živi, svakodnevno raste i unapređuje se prema potrebama svojih posjetilaca. Posjetite Garden city - novi ritam življenja.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.