Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Etno hotel Vrdnička kula 4* čine idealan spojoj prirodnih ljepota i mira Fruške Gore!

Platite samo 364 KM dva noćenja za dvije osobe s uključenim doručkom, wellnessom, korištenjem sportskih terena i fitnessa te korištenjem bicikala u Etno hotelu Vrdnička kula 4*

Napomene

 • Ponuda uključuje:
  - 2 noćenja sa doručkom za dvije osobe
  - 2 ulaska u wellness centar za svaku osobu (po 3h boravka)
  - korištenje slane sobe, vichy tuševa, jakuzzi sa termalnom vodom, finska sauna, fitness centar
  - Spa rituali (piling i maska za tijelo u parnom kupatilu, jednom tokom boravka za svaku osobu)
  - upotreba sportskih terena u hotelu Premier Aqua
  - Korištenje 1 put tokom boravka bicikle - Hotel PRemier Aqua
  - bademantil i papuče
  -WiFi
  - Parking
  - Mogućnost rane prijave i kasne odjave (u zavisnosti o raspoloživosti)
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.12.2017
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Provjera raspoloživosti, kao i rezervacija, obavezni su na broj telefona +381 22 21 55 333 ili na e-mail: rezervacije@hotelpremier.rs
 • Prvo dijete do 12 godina – GRATIS, drugo dijete do 4 godine – GRATIS. Drugo dijete uzrasta između 4-12 godina plaća cijenu umanjenu za 50% od cijene po noći za odraslu osobu
 • Boravišna taksa nije uključena u cijenu i iznosi 1,65 KM po osobi po noći, djeca uzrasta 7-15 godina plaćaju boravišnu taksu u visini od 0,82 KM, dok su djeca uzrasta do 7 godina oslobođena plaćana boravišne takse. Osiguranje se dodatno plaća 0,33 KM.
 • Vaučer se smatra iskorištenim iskorištenim, ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili otkazao 48h prije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Izolovano od urbanog i ušuškano u dubokoj, netaknutoj prirodi, na samoj granici sa Nacionalnim parkom „Fruška gora“ izgrađen je etno kompleks „Vrdnička kula“. Čist vazduh, miris lipove i borove šume koje okružuju ovo naselje i pogled na predivnu prirodu pružiće gostima mir i opuštanje za sva čula. Etno kompleks je dobio naziv po istorijskoj građevini iz 12.veka, Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području. Do ovog istorijskog lokaliteta se može doći „stazom zdravlja“ za svega 20 minuta lagane šetnje od hotela "Premier Aqua"

Opis ponude

Etno kompleks je dobio naziv po istorijskoj građevini iz 12.vijeka, Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području. Do ovog historijskog lokaliteta se može doći „stazom zdravlja“ za svega 20 minuta lagane šetnje.

Kako bi gosti mogli da uživaju u specijalitetima domaće kuhinje tipične za ovo podneblje, u rakiji i u vinu iz obližnjih vinograda, sagrađen je Etno restoran i vinski podrum. Restoran je zajedno sa terasom kapaciteta do 230 mjesta, dok je vinski podrum kapaciteta do 130 mjesta. 

Sa terase se pruža prelijep pogled na Vrdnik i Frušku goru koji može da učini da Vaša prva jutranja kafa ili porodični ručak budu nezaboravni. Etno kompleks je povezan sa hotelom Premier Aqua “stazom zdravlja” dugom oko 2 kilometra. Gosti ovom stazom mogu prošetati do hotela, uživati u wellness-u ili iznajmiti bicikla ili štapove za nordijsko hodanje.

Svi ljubitelje prirode biće oduševljeni prelijepim i jedinstvenim ambijentom Etno kompleksa „Vrdnička kula“.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.