Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Idealna figura i savršeno oblikovano tijelo uz ZUMBA i BOKWA fitness mix trening!

Plesni klub Spin Vam donosi specijalnu ponudu za mjesečnu članarinu mix trening ZUMBA i BOKWA kao i metabolički trening za samo 19 KM!

Napomene

SAMO ZA NOVE ČLANOVE!

Ponuda uključuje:
  • Mjesečnu članarinu za mjesec FEBRUAR, za MIX trening
  • Zumba fitness- Bokwa fitness
  • Metabolički trening
  • Treninzi se održavaju na sljedećim lokacijama: 1.PONEDJELJAK i SRIJEDA - OŠ Kovačići (GRBAVICA) u Sarajevu od 19:00h do 20:00h. 2.PONEDJELJAK I SRIJEDA - OŠ Meša Selimović (ALIPAŠINO POLJE) u Sarajevu  od 20:15h do 21:15h 3.UTORAK I ČETVRTAK - OŠ Zahid Baručija (Vogošća) u Sarajevu od 19:00h do 20:00h
  • Obavezna telefonska najava na broj 064 438 8857
  • Vaučer vrijedi za jednu osobu
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Vježbanje Vam nije zabavno, i ne osjećate se motivirano ?
Odlazak u teretanu čini Vam se kao veliki poduhvat kojem možda niste dorasli ? 

Latino muzika i ples, uz sve to sagorijevanje kalorija zvuči kao san, pa to i jeste, Zumba. 

Nemate partnera, a plesni podij baš i nije Vaš teren.
Pa i ne treba biti, zumbu mogu plesati svi.
Žene, muškarci, svi od 7 do 77. 

Bitno je samo da ste spremni uživati u velikom partyju, u kojemu se uz jednostavne korake pleše na zvukove salse, merengea, cumbiea, reggaetona, sambe, trbušnog plesa, hip-hopa i ostalih vrućih ritmova. 

- Plesni klub Spin Vam donosi specijalnu ponudu za mjesečnu članarinu mix trening ZUMBA i BOKWA kao i metabolički trening za samo 19 KM!

Opis ponude

Kondiciono metabolički trening za izdržljivost za snagu i skidanje viška kilograma - metabolički trening bi mogli definisati kao skup strukturnih i složenih vežbi koje se obavljaju u nizu sa što manje odmora između, kako bi se sagorevanje kalorija dovelo do maksimuma i kako bi se brzina metabolizma povećala nakon treninga. U slučaju metaboličkog treninga opcije vježbanja su neograničene, jer možete spajati aerobni i anaerobni trening, od kompleksa vježbi sopstvenim tijelom, sa tegovima ili kombinacijom oba, radeći samo jednu ili više vježbi. Pošto je sam trening mnogo intenzivniji nego klasičan kardio trening, i potrošnja kalorija se povećava, i to ne samo tokom treninga, već i mnogo nakon treninga. Na ovaj način vaš trening efikasno može trajati 30-45 minuta i biti dovoljan za ostvarenja vašeg cilja - skidanje viška masnih naslaga ali i dostizanje određenog stepena snage i izdržljivosti.

Šta je ZUMBA fitness?
Zumba Fitness je program koji je primjeren za sve dobne skupine. Nezavisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, imate li bilo kakvog ili čak nikakvog iskustva u plesu, bili vi muško ili žensko. Zumbu Fitness je i izumio muškarac pa nema razloga da se ograniči samo na ženski spol. Zumba formula osnovnih plesnih koraka čini Zumbu dostupnu svima. Na satu Zumbe se stvori tako zabavna i vesela atmosfera da je i onima koji se nikad nisu usudili vježbati u grupi ili nikad nisu plesali jer misle da ne znaju. Svima njima Zumba ruši barijere i s vremenom koraci dolaze sami od sebe. Velika stvar koju Zumba postiže je što u ljudima stvara želju da dolaze na treninge, a biti uporan i vježbati u kontinuitetu jedan je od važnijih principa kojih bi se čovjek trebao držati ako želi postići rezultate. U toku jednog treninga se izgubi od 700-1000 kalorija.

Šta je Bokwa fitness?
U zadnje vrijeme na području fitnessa sve se više može čuti o najnovijim trendovima vezanim uz sam ples i naravno vježbanje. Tu se prije svega misli na samu Zumbu koja je na jedan originalan način uspjela iskombinirati razne koreografije i samo definisanje mišića i to na području trbuha. Bokwa je još jedna novost u svijetu vježbanja, a koja polako postaje sve popularnija. O čemu se tačno radi? Bokwa fitness je novi način vježbanja koji kombinuje kardiovježbe, trening snage i prije svega fleksibilnosti. Bokwa prije svega integriše tradicionalni afrički ples s bokserskim elementima. Naziv je došao iz dvije riječi, “BO” koji se odnosi na boks dok “KWA” simbolizuje tradicionalni ples Kwaito. Bokwa je stvorena s razlogom kako bi je mogli koristiti svi, a tu se prije svega misli na sve gluhonijeme koji isto tako mogu uživati u vježbanju i pomicati se uz nove ritmove. Naime, upravo Bokwa funkcioniše prema znakovima iz abecede.
Osim za osobe s oštećenim sluhom ona je isto tako i za sve one koji smatraju kako nemaju najbolju koordinaciju pokreta. Koraci su posebno dizajnirani, jer se u njihovom slaganju koriste brojevi, slova i riječi.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.