Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Luksuzan i nezaboravan doček Nove godine za 2 osobe u otmjenom hotelu Atrium***** u Split

Tri noćenja sa doručkom i uključenim dočekom Nove godine uz večeru od 4 slijeda za dvije osobe + neograničena konzumacija pića i korištenje wellnessa + nastup Bojana Jambrošića i New York bend

Napomene

 • Ponuda uključuje:
  - Tri noćenja u superior sobi za dvije osobe
  - Svečanu večeru u 4 slijeda i neograničena konzumacija vina kuće, negazirane i gazirane vode, piva i sokova na dan 31.12. u velikoj dvorani hotela
  - Neograničeno korištenje wellness&spa centra (bazen,saune,fitness)
  - Posjeta Admiral Platinum Casinu sa živom igrom
  - Wi-Fi
 • Obavezna provjera raspoloživosti i rezervacija termina na e-mail: res@hotel-atrium.hr ili na broj telefona +385 21 200 000.
 • Doplata za dijete (0-7god gratis ako spava s roditeljima, nakon 2 godine 53 KM menu i piće za doček, nakon 12 godina doplata na paket roditelja 237 KM za poseban ležaj i doček)
 • Doplata za polupansionsku večeru po osobi/dan 40 KM
 • Doplata za Filomena masažu u trajanju 30 min 50 KM
 • Doplata za hotelsku garažu 13 KM dnevno
 • Dodatno noćenje 132 KM dnevno (dvoposteljna soba)
 • Vožnja rikšom za dvoje do novogodišnjeg sajma na Rivi 26 KM
 • Check in do 00:00 h, check out 12:00 h.
 • Spajanje vaučera na upit hotelu.
 • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Split je grad posebne atmosfere i duha. Onaj tko ga jednom posjeti, uvijek će mu se vraćati i veseliti kao najboljem prijatelju. Zašto je Nova godina najbolja upravo u Splitu, provjerite i vi i pridružite nam se na spektakularnom dočeku punom energije, ljepote i optimizma.

U velikoj dvorani hotela Atrium ove godine po prvi put nastupa Bojan Jambrošić i New York bend sa širokim pop, rock i dance repertoarom.

Platite samo 640 KM za 3 noćenja u dvoposteljnoj de luxe sobi uz svečanu večeru i neograničenu konzumaciju pića na dan 31.12.2017.

Opis ponude

S velikim vam ponosom predstavljamo Atrium hotel, mjesto savršenog odmora okrunjeno s 5 zvjezdica i smješteno u centru Splita. Hotel Atrium, zdanje koje mramorom i staklom odražava modre boje mediteranskog neba, izrastao je na temeljima antičkog Splita, tik do lokacije koju je za svoj ljetnikovac odabrao slavni rimski car Dioklecijan. Akvadukt izgrađen u njegovo doba još se uvijek može vidjeti u izložbenom prostoru u podzemnim prostorijama hotela. Od hotela do Dioklecijanove palače, samog srca antičkog Splita, te do vedre i uvijek prepune rive pješači se svega petnaestak minuta – toliko smo blizu epicentra svih događanja u Splitu. Hotel Atrium krasi i izuzetan interijer, moderna i potpuna opremljenost, ugodna atmosfera te ljubazno i profesionalno osoblje koje će učiniti sve da vaš boravak učine besprijekornim.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.