Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Body Fit Line: Detoksikacijski flasteri za stopala i čišćenje organizma od toksina!

Flaster dizajniran da pravi detox tijela i poboljšava opšte zdravlje za samo 16.80 KM!

Napomene

Ponuda uključuje:
  • Detox flastere
  • Sastojci: ocat bambusa, ocat drveća, eukaliptus, turmalin, gljiva Agaricus, chitosan i okus kukuruza
  •  Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  •  Rok iskoristivosti vaučera je do 31.03.2018.
  • Proizvod se preuzima na prodajnom mjestu TC Robot, Socijalno, u prodavnici Body Fit Line
  • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je kupac isti kupio, a nije iskoristio u navedenom periodu iskoristivosti
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Flaster dizajniran da pravi detox tijela i poboljšava opšte zdravlje. Na prirodan način uništava toksine i teške metale. Dodatno pomaže kod otklanjanja umora, poboljšava cirkulaciju, povećava kvalitet sna i  uspostavlja harmoniju tijela. Detox flaster najbolje dejstvo ima ukoliko se koristi na tabanima stopala, međutim možete odabrati i druge dijelove tijela gdje osjetite bol, neugodnosti ili oticanje. Iako se može koristiti u bilo koje doba dana, preporučuje se korištenje noću u toku sna. Nošenje čarapa preko flastera može pomoći da se ostvari bolji kontakt sa kožom.

- Flaster dizajniran da pravi detox tijela i poboljšava opšte zdravlje sa samo 16.80 KM!

Opis ponude

Naš organizam opterećen je probavljanjem teške i nezdrave hrane, mora također eliminirati pesticide, onečišćenja i toksične tvari koje ulaze u tijelo iz našeg okruženja i hrane. Uz stres, prebrz ritam života i manjak tjelesne aktivnosti naš će organizam biti preopterećen i oslabljen.
Detoksikaciju je stoga preporučljivo i zdravo provoditi kontinuirano kako bi se ojačao imunosni sustav, a za to su na raspolaganju mnoge prirodne metode čišćenja. U posljednje vrijeme hit je detoksikacijski flaster za noge.
Flasteri se nalijepe na stopalo i s njima idete spavati. Ujutro ih odlijepite, a noge očistite jer će biti ljepljive i crne od ostataka flastera koji je upio toksine iz vašeg tijela.
Ova metoda je potpuno neškodljiva i neinvazivna tehnika koja pomaže kod izlučivanja otrova iz tijela. Sama refleksologija tretira stopala kao kanale do mnogih unutarnjih organa. Detoks flasteri sadrže prirodne sastojke koji potiču akupunkturne tačke i time cijelo tijelo. Učinak detoksikacije očituje se u jačanju otpornosti organizma, čišćenju organizma od štetnih tvari, poticanju tjelesnih funkcija, uravnoteženosti organizma, preventivnom učinku protiv infekcija i prehlada, antistresnom učinku, usporavanju procesa starenja, većoj koncentraciji te boljem snu. Flasteri se mogu nalijepiti na oba stopala ili na bolna mjesta na tijelu.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.