Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

City Deal Vas vodi u Milano sa posjetom Đenovi, jezeru Como, Lagunu i outletu Sarravalle!

Dva noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* uz uključen prevoz platite samo 199 KM!

Napomene

 • Termini putovanja: 10.01., 07.03., i 25.04.2019.
 • U cijenu aranžmana uključeno:
 • Prijevoz modernim turističkim autobusom
 • Dva noćenja sa doručkom u hotelu kategorije 3* u Milanu (van centra)
 • Obilazak Milana u pratnji stručnog turističkog vodiča
 • Troškovi organizacije i realizacije putovanja
 • Aranžman ne uključuje:
 • Fakultativni izleti
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2* i 3 * – 4 EUR po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4 * i 5* – 5 EUR po noćenju / po osobi
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • FAKULTATIVNI IZLETI
 • Lugano i jezero Como – 25 EUR
 • Genova i outlet Serravalle – 35 EUR
 • Outlet Serravalle – 20 EUR
 • NAPOMENE ZA PUTOVANJE 
 • Rok za prijavljivanje je najkasnije 10 dana prije polaska na putovanje ili do popune mjesta.
 • Potrebno je najmanje 40 putnika za realizaciju ovog putovanja.
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email citydealtravel@gmail.com i aviokarte@citydeal.ba ili na broj telefona +387 33 950 397
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Milano, glavni grad Lombardije je ekonomska prijestolnica Italije, a preko dvije petine od 200 najvećih italijanskih preduzeća, korporacija i banaka, ima svoja sjedišta u ovoj regiji. U njenom raznovrsnom reljefu, u kome preovladava ravnica, su plodne doline najvećih italijanskih rijeka Po, Oljo, Ada, Minčo i Tićino, ali i živopisni obronci južnih Alpa i prelijepa lednička jezera Garda, Komo, Leko, Mađore, Vareze, Ise. Na tlu Lombardije u starom vijeku Etrurci, Gali, Kelti i i Rimljani ostavili su značajne tragove. Od sredine 6. vijeka, gotovo dvjesto godina, bila je jedna od prvih samostalnih država u Evropi. Pod srednjovijekovnim aristokratskim porodicama ratnika i mecena – Viskonti, Sforca i Gonzaga –  napravljene su impozantne javne građevine, crkve i spomenici i uljepšani mnogi gradovi. Preduzimljivi trgovci i industrijalci kao Krespi, Pireli, Bokoni, Kampari i Berluskoni stvorili su ovdje u 19. i 20. vijeku moćne poslovne imperije, ugledne i značajne u svjetskim razmjerama, koje su danas – pored ogromne kulturne i umjetničke baštine nastale tokom dva i po milenijuma – ponos svih dvanaest lombardijskih provincija.


Dva noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* uz uključen prevoz platite samo 199 KM!

Opis ponude

1. dan SARAJEVO – ZENICA – DOBOJ – BANJA LUKA – ZAGREB – LJUBLJANA 
Polazak iz Sarajeva u 16:00h ispred Zemaljskog muzeja (Zenica 17:15h, Doboj 18:45h, Banja Luka 21:00h). Lagana noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnostI.

2. dan MILANO 
Dolazak u prijestolnicu “mode”. Razgledanje započinjemo od srednjovijekovnog zamka Sforcesko. Najveća gotička katedrala Italije na prelijepom Trgu Duomo a zavirit ćemo i u unutrašnjost glamurozne Galerije Vitorio Emanuele. Tu je i jedna od najpoznatijih opera svijeta, čuvena Skala. Popodnevni smještaj u hotel. Slobodno vrijeme iskoristite za individualni odlazak do centra, za šoping ili obilazak galerija i ostalih znamenitosti. Noćenje.

3. dan MILANO – ĐENOVA – OUTLET SERRAVALLE – MILANO
Doručak. Slobodan dan ili odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet do Đenove. Đenova je poznata kao najveća luka Italije, posjeduje veliko i dobro očuvano staro jezgro, koje je pod zaštitom UNESCO-a. Po dolasku obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svjetionik La Lanterna (najstariji svjetionik na svijetu, koji još uvijek radi), kuća Kristofera Kolumba… Nakon obilaska slobodno vrijeme. U poslijepodnevnim satima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara – outlet Serravalle. Slobodno vrijeme za kupovinu. Povratak u Milano u večernjim satima. Noćenje.

4. dan JEZERO KOMO – LUGANO
Doručak. Slobodan dan ili odlazak na poludnevni fakultativni izlet. Prelijepo mondensko jezero Komo. Čarobna kombinacija Alpa i jezera čini ovo mjesto izuzetnom turističkom atrakcijom, tako da nije nikakvo iznenadjenje što mnogi članovi jet-seta, poput Džordža Klunija imaju svoje vile ovdje. Slobodno vrijeme iskoristite uživajući uz miris i ukus šoljice espresa, fenomenalni sladoled ili čašu italijanskog vina. Nastavak putovanja ka Švicarskoj i mondenskom gradu Lugano. Grad na obali jezera koji je očuvao svoju autentičnost poput Trga Reforma sa Gradskom kućom, sa starim krivudavim ulicama, prepoznatljivim kutcima i prelijepim crkvama, među kojima se ističe katedrala San Lorenco, brojnim palatama i parkovim. Slobodno vrijeme do povratka u Milano. Dolazak u Milano u kasnim poslijepodnevnim satima i povratak za BiH. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti.

5. dan BANJA LUKA – DOBOJ – ZENICA – SARAJEVO
Dolazak u mjesto polaska u prijepodnevnim satima. (Kraj usluga).

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.