Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

CityDeal Vas vodi na nezaboravno ljetovanje u Alanyu!

Sedam noćenja/osam dana za jednu osobu sa polupansionskom uslugom u Hotelu Eftalia Aytur 3* po cijeni od 1145 KM!

Napomene

 • Termin putovanja: 24.07.2018. - 31.07.2018.
 • Ponuda uključuje:
 • Povratnu avio kartu na relaciji Sarajevo - Antalija - Sarajevo
 • Aerodromske takse
 • Ručni prtljag od 5kg i čekirani prtljag od 20kg 
 • Boravak u hotelu na bazi 7 noćenja uz polupansion
 • Organizaciju putovanja
 • Organizovani prevoz aerodrom-hotel-aerodrom
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • DVOJE DJECE do 15 godina BESPLATAN SMJEŠTAJ uz dvoje odraslih!
 • Ponuda ne uključuje:
 • Obrok i piće na letu (moguće uz doplatu tokom leta)
 • Individualne troškove u hotelima i za vrijeme putovanja
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email citydealtravel@gmail.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Alanya je mjesto u južnom dijelu Turske na samo 106 km udaljenosti od Antalye. Ako ste oduvijek sanjali o odlasku u Tursku, a da to ne uključuje veća odredišta s više turista, tada vam svakako preporučamo Alanyju, malo mjesto koje  po svojim sadržajima, apsolutno nudi ponešto za svakoga.Sam grad smjestio se u zaljevu Antalya pored poznatih ravnica Pamfilija, poznatih i kao izolirani primjer istočnog Sredozemlja sa šumama četinjačama koje uključuju brojne šikare, drvo smokve i crnog bora.Svoju posebnost Alanya može zahvaliti i prirodnom položaju koji je specifičan zbog toga što se smjestio na razmeđu planina Taurus na sjeveru i Sredozemnog mora na jugu. Dakle, zanimljiv prirodni položaj koji će privući one koji ne idu tamo prvenstveno zbog kupanja i izležavanja na jednoj od njihovih plaža.
Alanya ima tipičnu mediteransku klimu gdje Sredozemlje osigurava da većina kiše dođe tijekom zime, ostavljajući ljeta dugim, toplim i suhim. Takva ljeta navela su ljude koji se bave razvojem turizma za ovo područje da djeluju pod sloganom “Gdje se sunce smije”.


Sedam noćenja/osam dana za jednu osobu sa polupansionskom uslugom u Hotelu Eftalia Aytur 3* po cijeni od 1145 KM!

Opis ponude

Hotel se nalazi u centru Alanye, 125 km od Antalya aerodroma.
Hotel ima ukupno 222 sobe. Standardne sobe (21m2, max2+1pax), large sobe (25-40m2, jedna velika soba sa krevetima na sprat, max 4pax) i 4 sobe prilagođene invalidima.  Sve sobe imaju kupatilo, centralnu klimu, sef (plaća se), mini bar (plaća se), telefon, TV.
Al inclusive - švedski sto za doručak, ručak i večeru, sva alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-23.00 časa su uključena u cijenu. Sva uvozna pića, hrana i pića na plaži, svježi cjeđeni sokovi, A'la carte restorani sa rezervacijom unaprijed i sva pića poslije 23 časa posebno se plaćaju.  
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A'la carte restoran, lobby bar, bar pored bazena i bar na plaži. Doktor, frizer, telefon, fax, internet caffe i kompjuterske igrice posebno se naplaćuju.
Hotel ima privatnu pješčanu plažu udaljenu 40 m od hotela, ležaljke i suncobrani pored bazena se naplaćuju. Na plaži se posebno plaćaju. Postoji cesta između hotela i plaže. Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, fitnes centar. Tursko kupatilo, sauna, masaža i sportovi na vodi posebno se naplaćuju.
Jednom u toku sedmice turska noć i muzika uživo. Postoji dječija igraona.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.