Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

CityDeal vas vodi na nezaboravno putovanje u Kinu!

Platite 1930 KM deset dana/sedam noćenja avionom + vozom u hotelima sa 4* 

Napomene

 • Termin putovanja: 21.oktobar 2018 
 • U cijenu aranžmana je uračunato:  Prevoz
  avionom na navedenim relacijama
 •  prevoz vozom na relaciji Peking–Šangaj (brzi
  voz–druga klasa)
 • smještaj (7 noćenja ) u dvokrevetnim standardnim sobama u
  hotelima (lokalna kategorizacija) sa 4* u Pekingu - Jingtailong International
  Hotel, u Šangaju  sa 4* - Hotel Grand Mercure Baolong
 • ishrana prema
  programu (doručak u hotelu na bazi švedskog stola, ručak ili večera po programu
  u lokalnom restoranu – kineska hrana, meni od više različitih jela)
 • transferi
  i sva razgledanja prema programu
 •  troškovi organizacije i vođenja putovanja. 
 • U cijenu putovanja nije uključeno: Avio-takse
  u iznosu od 283,65 evra (podložne su promijeni, a njihov konačni iznos se plaća
  sedam dana prije putovanja u agenciji, na dan uplate).
 • Rezervacioni dio aranžmana od 15 eur
 • fakultativni izleti
 • međunarodno putno osiguranje, kao ni osiguranje od otkaza putovanja koje se
  preporučuje.
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email citydealtravel@gmail.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Peking dijeluje kao da je prijestonica Kine od početka svijeta. Pozicioniran izvan kolijevke Kineske civilizacije izdigao se kao kulturna i politička sila zemlje tek u 13. vijeku kada su Mongoli okupirali Kinu. U srcu Pekinga nalazi se Zabranjeni grad, ogromni kompleks palata nekadašnjih careva, a danas jedan od najvećih muzeja na svijetu. Sa ove tačke, preostale atraktivne lokacije megapolisa sa 14,5 miliona stanovnika, ako se izuzme Kineski zid, udaljene su najviše dva do tri kilometra. Ipak, najbolji način da spoznate grad, njegovu prošlost i sadašnjost, jeste da slijedite korake careva i prošetate se kroz Zabranjen grad, da se popnete na Veliki zid, granicu koja Kinu odvaja od varvarskih hordi, odvojite cio jedan dan i obiđite Letnju palatu, da obilazeći sporim korakom proniknete u kosmičku harmoniju Nebeskog hrama…

Šangaj, neobičan i poseban. Moderan grad u kome su vješto uklopljena arhitektonska dijela prošlih epoha s ovovremenskim. Moć kapitala učino ga je megapolisom 21. vijeka. Danas je veliko gradilište i dom 20 miliona stanovnika, metropola koja se i bukvalno mijenja pred očima onih koji u njemu žive ali i onih koji ga iz dana u dan posjećuju. Nekada je bio samo malo ribarsko selo, zatim značajan trgovinski centar za pamuk, svilu i čaj. Opsjedali su ga kolonizatori, u njemu je osnovana KP Kine, u 20.vijeku bio je „zmajeva glava u delti Jangce“. Na početku 21. vijeka izrastao je u magnet za novac i mjesto za ostvarenje snova. Smjele i nekonvencionalne arhitektonske forme, najluksuzniji hoteli, restorani, kafe, butici, kancelarije najuspešnijih firmi svijeta...Ultramoderan i čist grad koji je na bogatsvu prošlosti postao bolji grad za još bolji život… 

Platite 1930 KM deset dana/sedam noćenja avionom + vozom u hotelima sa 4* 


Opis ponude

DAN 1 (21.10.2018.) BEOGRAD – DOHA Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" kod šaltera Kon Tiki u 10:15 časova. Polijetanje za Dohu u 12:15 časova (Let QR 232). Obrok u avionu. Sletanje u 18:20 časova. Čekanje na vezu.

DAN 2  (22.10.2018.) DOHA – PEKING Poletanje za Peking u 02:10 časova (Let QR 892). Obrok u avionu. Sletanje u 14:55 časova. Transfer do hotela. Smještaj. Večera. Noćenje.

DAN 3 (23.10.2018.) PEKING – BADALING – PEKING Doručak. Obilazak veličanstvenog Zabranjenog grada sa brojnim palatama, paviljonima i vrtovima, pravim dragocenostima kineske arhitekture i umjetnosti. Razgledanje grada nastavlja se na Trgu Tjenanmen, na kome se nalazi Mauzolej Mao Cetunga (ne ulazi se), kao i druge važne državne institucije. Ručak. Odlazak do Hramaneba, jednog od najlepših i najinteresantnijih hramova u Pekingu. Prepoznatljiv je po plavom krovu od glaziranih pločica. U program je uključena i posjeta galeriji – fabrici bisera. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 4 (24.10.2018.) PEKING Doručak. Odlazak do mjesta u kome se nalaze najbolje očuvani dijelovi Kineskog zida, jedinog dijela ljudskih ruku vidljivog sa Mjeseca. Obilazak jedne od čuvenih grobnica Ming dinastije. Obilazak čuvene Ljetnje palate, u blizini Pekinga. Ručak. Po povratku, panoramsko razgledanje Olimpijskog parka ukrašenog poslednjim dostignućima moderne arhitekture, poput stadiona "Ptičije gnezdo“ i "Vodena kocka" ili velikog olimpijskog bazena. Posjeta galeriji – fabrici žada. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 5 (25.10.2018.) PEKING Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja i kupovinu. Noćenje.

DAN 6 (26.10.2018.) PEKING – ŠANGAJ Doručak. Transfer na željezničku stanicu. Polazak voza za Šangaj u 08:00 časova. Dolazak u 12:55 časova. Po dolasku razgledanje Šangaja koji od svih kineskih gradova najviše liči na evropski. Čuvena bašta Ju i poslovni centar Bund, samo su dio onoga što se može vidjeti u ovom gradu. Ručak. Posjeta galeriji – prodavnici kašmira. Transfer do hotela. Smještaj. Slobodno veče za šetnju centrom grada koji noću, okupan iluminacijama, izgleda kao futuristički megapolis. Noćenje.

DAN 7 (27.10.2018.) ŠANGAJ – SUDŽOU – ŠANGAJ Doručak. Odlazak autobusom za Sudžou (oko sat ipo vožnje). Razgledanje grada koga nazivaju i Venecijom Kine zbog brojnih kanala koji ga presecaju. U starom delu grada još uvek mnoge kuće jednom stranom gledaju na ulicu a drugom na kanal. Grad ima dugu istoriju. Naročito je bio razvijen za vrijeme dinastije Song. Pored kanala, oduvek je bio poznat po veoma lijepim baštama u kojima se odmarala kineska aristokratija. Čuven je od davnina i po proizvodnji svile. Kraće zadržavanje u fabrici svile. U toku dana ručak. Povratak u Šangaj. Noćenje.

DAN 8 (28.10.2018.) ŠANGAJ Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ovog fascinatnog kineskog grada. Noćenje.

DAN 9 (29.10.2018.) ŠANGAJ – DOHA Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja i kupovinu. Sobe se napuštaju u 12:00 časova (prema međunarodnim uzansama). Uveče transfer do aerodroma. Poletanje za Dohu u 23:15 časova (Let QR 871). Obrok u avionu.

DAN 10 (30.10.2018.) DOHA – BEOGRAD Sletanje u Dohu u 05:00 časova. Nastavak putovanja za Beograd u 06:45 časova (Let QR 231). Obrok u avionu. Sletanje u 10:35 časova.

SMJEŠTAJ: 

Hotel u Pekingu: Jingtailong International Hotel, 4*  http://www.jtlhotel.com.cn/index.php?Locale=en-us
Hotel je u samom centru Pekinga. Udaljenjen je svega 500 metara od Trga Tjenanmen i na oko 800 metara od Hrama neba. U blizini hotela nalaze se mnogobrojne turističke atrakcije i restorani. Standardne sobe su prosječne veličine 30m2, opremljene sa LCD TV, sefom, mini barom i centralnim sistemom klime.

Hotel  u Šangaju: Grand Mercure Baolong Hotel 4*                                http://www.baolongmercure.com
Hotel je udaljen 9 km od šoping zone Nanđing. Hotel sadrži otvoreni bazen, masažu, saunu, fitness centar, salon lepote, restoran i dva bara. Hotel ima ukupno 372 sobe koje su opremljene sa televizorom, mini barom, fenom. Gostima je na raspolaganju bežični internet.marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.