Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

CityDeal vas vodi na Sejšele - Mjesto za sva Vaša čula!

Osam noćenja sa doručkom u BERJAYA BEAU VALLON BAY RESORTU platite samo 1132 KM!

Napomene

 • Termin iskoristivosti do 24. jula 2018.
 • U cijenu aranžmana uključeno:
 • Osam noćenja sa doručkom
 • U cijenu aranžmana nije uključena avio karta (cijena
  od 820 evra po osobi - zavisi od perioda putovanja i popunjenosti kapaciteta,
  ekonomska klasa)
 •  transferi na destinaciji 
 • međunarodno zdravstveno osiguranje
 • ekstra troškovi
 • rezervacijski dio aranžmana od 15 eura po osobi
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email citydealtravel@gmail.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096

 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Rajska otočna država Sejšeli sa arhipelagom od 115 otočića, smjestila se južno od ekvatora, u zapadnom dijelu Indijskog oceana, sjeveroistočno od Madagaskara i Mauricijusa, a jugozapadno od popularnih Maldiva. Na afričkom kontinentu najbliži su Keniji od koje su udaljeni 1600 kilometra. Zanimljivo je da na Sejšelima živi svega 86 000 stanovnika koji su naseljeni na samo 33 otoka, što svakako ide u prilog tezi o netaknutoj prirodi te neiscrpljenom potencijalu Sejšela.

Mahé je najveći sejšelski otok gdje živi čak 90 % stanovnika te se na njemu nalazi  i glavni grad Victoria. Otok je poznat po velikom broju prekrasnih plaža, njih čak 75. Uz plaže, Mahe je bogat planinama i bujnim tropskim šumama. Otok štiti i koraljni greben, a voda u laguni plitka, mirna i čarobne tirkizne boje... Većina posjetitelja odluči se za boravak u zaljevu Beau Vallon jer ovdje ima beskonačnih mogućnosti za otkrivanje  ovog prekrasnog otoka. Ono što turiste najviše privlači u Victoriji su njezin satni toranj, sudnica, botanički vrtovi, Nacionalni povijesni muzej, Prirodoslovni muzej te Sir Selwyn tržnica.

Osam noćenja sa doručkom u BERJAYA BEAU VALLON BAY RESORTU platite samo 1132 KM!

Opis ponude

Hotel se nalazi na sjeverozapadnom dijelu ostrva Mahe, na pješčano-stjenovitoj plaži u zalivu Beau Vallon. Udaljen je 15 km od aerodroma i 5 km od glavnog grada Viktoria. Raspolaže sa 232 sobe, raspoređene u glavnoj zgradi i više hotelskih bugalova. Svaka soba ima kupatilo, klimu, TV, telefon, mini fižider, aparat za pripremu kafe i čaja, sef, fen za kosu. Hotel ima recepciju (otvoren prostor), 3 restorana, 3 bara, spoljašnji i diječiji bazen, fitnes, teniski teren, 2 sale za sastanke, biznis centar, stoni tenis, bilijar, mjenjačnicu, servis za pranje veša, pristup internetu kod recepcije (uz doplatu).

Ugostiteljska ponuda obuhvata kineski restoran, piceriju i objekat pod vedrim nebom u kojem se služe doručak na bazi švedskog stola i tematske večere sa internacionalnim jelima. Na raspolaganju su 3 bara gdje možete uživati u koktelima i piću. Po dolasku vas očekuje piće dobrodošlice.

 www.berjayahotel.com
 
PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan - individualni check in na salteru avio kompanije na čijem letu je izdata avio karta i let prema itinereru. Organizovani ili individualni transfer (transfer može biti organizovan od strane agencije po želji putnika uz doplatu ili putnik sam može obezbjediti transfer prema svojoj želji) do hotela po izboru. Smještaj. Noćenje.
 
Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. 

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer (organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma. Kraj programa.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.