Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Citydeal Vas vodi u Sunčev brijeg - najveći turistički kompleks bugarskog crnomorskog primorja!

Ljetujte u bugarskom Chaika Beach Resort 4* hotelu po nevjerovatnoj cijeni od 136 KM za dvoje!

Napomene

 • Period iskoristivosti ponude je do 12.07.2018.
 • Ponuda uključuje smještaj na bazi noćenja sa doručkom u standardnoj sobi za 2 odrasle osobe
 • Ponuda obuhvata samo usluge smještaja i navedene ishrane (noćenje sa doručkom),
 • Cijene su navedene po osobi po noćenju,
 • Cijena ne uključuje prevoz
 • međunarodno putno osiguranje, 
 • rezervacijski dio aranžmana 17 € po osobi
 • Za provjeru raspoloživosti i rezervaciju možete se javiti na email citydealtravel@gmail.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096
 • Smještaj podrazumijeva hotel sa kategorijom 4*
 • Vaučeri se ne mogu stornirati 

  Načini plaćanja

  Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

  Sigurna online
  autorizacija i plaćanje

  Sunny Beach (Sunčev Brijeg) je odmaralište koje se nalazi duž južne obale Crnog mora, oko 30km od centra Burgasa, 100km od Varne - glavnog grada bugarskog priobalja i 3km od antičkog Nesebra.
  Sama obala je u obliku mladog mjeseca, otvorena ka istoku. Ka sjeveru, odmaralište je okruženo podnožjem Stare Planine. Tu, gdje planina i more žive u savršenoj harmoniji ušuškao se grad Nesebar.
  Plaža je 8km duga, a široka od 30 do 60 metara, pokrivena divnim zlatnim pijeskom sa prirodnim pješčanim dinama. More je čisto i bez ajkula, a njegova slanoća je dvaput manja od Sredozemnog mora.
  Sunčev brijeg je dobio Plavu zastavu, ekološko priznanje za prednosti prirodnog okruženja zbog čistih plaža i mora, kao i svježeg vazduha koji dolazi sa obližnje planine. Sunčev brijeg je najveći turistički kompleks duž bugarskog crnomorskog priobalja.
  Sa svojih 190 hotela, nanizanih uz obalu ili sakrivenih u hladovini zelenih parkova, Sunčev brijeg liči na magičnu oazu. Posljednji trendovi hotelskog smještaja pružaju turistima pravi ugođaj.
  Pored prostranih, modernih i atraktivnih soba, u ponudi su i teretane, saune, bazeni, saloni za masažu, igraonice i sl. Takođe, tu su i mnogobrojni restorani, bugarske mejhane (kafane), taverne, kafići, dnevni i noćni klubovi, kao i kazina i diskoteke.


  Ljetujte u bugarskom Chaika Beach Resort 4* hotelu po nevjerovatnoj cijeni od 136 KM za dvoje!

  Opis ponude

  Hotel Chaika Beach Resort 4* je pozicioniran na samom šetalištu, 20 m od plaže a 5 km od Nesebara. Sagrađen je 2000. a renoviran 2006. godine. Pješčana plaža je na 20m od hotela.
  Hotel sadrži recepciju sa lobijem, 2 restorana, 5 barova, besplatan WiFi na javnim mjestima, parking koji se naplaćuje, 2 bazena za odrasle, 2 bazena za djecu, Wellness centar, frizerski salon, usluga pranja veša, prodavnica, animacioni programi za djecu, aerobik, akvabik.
  Hotel raspolaže sa 451 sobom koje su raspoređene na 9 spratova. Sve sobe u svom sastavu imaju telefon, SAT TV, mini bar uz doplatu, sef koji se naplaćuje, kupatilo sa kadom ili tušem, fenom i kozmetičkim setom.
  Standardne dvokrevetne sobe su pogodne za smještaj 2-3 odnosno 2-4 osobe i mogu biti sa pogledom na more ili park. Pored francuskog/dva odvojena ležaja u svakoj sobi se nalazi fotelja ili sofa na razvlačenje.

  marketing
  Array
  (
    [site_language] => en
  )
  

  -

  Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

  Obavijesti

  Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
  samo za mene nova ponuda iz mog
  grada.

  Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.