Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Dan državnosti u zlatnom PRAGU uz obilazak Dresdena i Beča po super cijeni!

Agencija Centrotours Vas vodi u Prag uz uključen prevoz i 3 noćenja sa smještajem u samom centru Praga za samo 265 KM

Napomene

 • POLAZAK ZAGARANTOVAN!
 • Termin putovanja 22.11. - 27.11.2018. godine 
 • U cijenu je uključeno:
  - Prijevoz modernim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo – Prag – Sarajevo ,
  - Smještaj u 1/2 i/ili 1/3 sobama u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (hotel Energie 3* http://hotel- energie.prague-hotels.org/en/ ili sličan),
  - Usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja i boravka u Češkoj i kompletna organizacija putovanja
 • U cijenu nije uključeno:
  Fakultativni izleti (Prag 15,00 EUR, izlet u Drezden 20,00 EUR, krstarenje Vltavom + večera na brodu 25,00 EUR, krstarenje Vltavom bez obroka 15,00 EUR, večera u pivnici 20,00 EUR, obavezno razgledanje Beča 20,00 KM),
  PZ osiguranje 10,00 KM,
  Doplata za posebno sjedište u autobusu 50,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza 2. vrata),
  Doplata za dodatno sjedište u autobusu 80,00 KM,
  - Doplata za jednokrevetnu sobu 100,00 KM
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Po kupovini vačera, potrebno je dostaviti slijedeće informacije na mail d.curic@centrotrans.com
  - Ime i prezime
  - Broj pasoša i datum rođenja
  - Kontakt telefon
  - Adresa stanovanja
  - Tip sobe
  - Grad u kojem će putnici ući
  - Da li putnik posjeduje PZ osiguranje
 • Rok iskoristivosti vaučera je u navedenom terminu
 • Za putovanja važe Centroturs Opći uslovi putovanja.
 • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Još od srednjeg vijeka, Prag se smatra jednim od najljepših evropskih gradova. Često ga nazivaju „zlatnim gradom“ zbog bogate historije i laskave titule stjecišta kulturne elite. U njemu su živjeli i radili Mozart, Beethoven, Kafka... koji su, očarani njegovom ljepotom, lako nalazili inspiraciju za svoja remek djela. Danas je Prag evropska metropola, grad pun života, pun mogućnosti za kvalitetan provod, od velikih diskoteka i tržnih centara do bezbroj pivnica i restorana u kojima se služi nadaleko čuveno češko pivo.
U Prag se ne ide jednom - u Prag se ide uvijek!

Agencija Centrotours Vas vodi u Prag uz uključen prevoz i 3 noćenja sa smještajem u samom centru Praga za samo 265 KM

Opis ponude

1. DAN, 22.11.2018. (ČETVRTAK), SARAJEVO – BEČ – PRAG
Okupljanje putnika na peronima autobuske stanice Sarajevo. Polazak autobusa u 20.00h. Vožnja luksuznim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo-Zenica-Bosanski Brod. Nastavak vožnje preko Hrvatske, Slovenije, Austrije... Noćna vožnja.

2. DAN, 23.11.2018. (PETAK), BEČ – PRAG
U jutarnjim satima dolazak u Beč. Slijedi razgledanje grada: KARLSPLATZ i KARLSKIRCHE, zgrada MUSIKVEREIN u kojoj se održava čuveni bečki novogodišnji koncert, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar RINGSTRASSE sa parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Slijedi šetnja kroz prvi becirk – Kertner ulica, Stefanov trg i katedrala sv. Stefana. Slobodno vrijeme u centru grada za šetnju i individualno razgledanje grada. U popodnevnim satima slijedi nastavak putovanja prema Pragu. Dolazak u Prag u večernjim satima. Smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora slijedi zajednički odlazak u centar Praga, upoznavanje šetnjom sa starim dijelom grada. Mogućnost fakultativnog odlaska u češki nacionalni restoran. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN, 24.11.2018. (SUBOTA), PRAG
Nakon doručka slijedi fakultativni obilazak grada sa vodičem: Praški dvorac na Hradčanima iz X vijeka (najveći dvorac u Češkoj, mjesto gdje su češki kraljevi, rimski imperatori i predsjednici imali svoje urede, danas sjedište predsjednika Republike Češke), katedrala sv. Vida, bazilika sv. Georgija, Zlatna ulica koja je sačuvala izgled iz XVI vijeka (uz doplatu)... Muzej Franca Kafke.. Nastavak razgledanja Malostranske namjesti, prelazak preko najstarijeg mosta u gradu (Karlov most), zatim odlazak na Starogradski trg (najdinamičnije mjesto u gradu gdje se nalazi i spomenik Janu Husu, stara gradska vijećnica sa svjetski poznatim astronomskim satom Orloj). Slobodno vrijeme. Navečer slijedi fakultativno krstarenje Vltavom. U dogovoreno vrijeme povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN, 25.11.2018. (NEDJELJA), PRAG – DREZDEN – PRAG
Doručak. Nakon doručka slobodan dan u Pragu (preporučujemo obilazak jevrejskog geta ili Nacionalnog muzeja) ili (fakultativno) odlazak na cjelodnevni izlet u DRESDEN, grad na istoku Njemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Povratak u Prag u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5. DAN, 26.11.2018. (PONEDJELJAK), BiH
Check out iz hotela i prema BiH sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

6. DAN, 27.11.2018. (UTORAK), BiH
Dolazak u BiH u ranim poslijeponoćnim/jutarnjim satima.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Centrotours kao dio Centrotrans-Eurolines-a posluje još od davne 1963. godine, kada je i osnovan u okviru tadašnjeg Centrotransa Sarajevo. Osnovna djelatnost tadašnjeg turističkog odjela Centrotransa kako je nazivan, bila je prodaja autobuskih karata, organizacija izleta i putovanja u zemlji, a zatim i organizacija svih turističkih manifestacija koje su okupljale veći broj putnika. Danas, nakon već više od 50 godina, marljivim radom, pouzdanim poslovanjem s klijentima, znalačkim pristupom turističkim zahtjevima i ličnim pristupom putnicima izgradili smo imidž najpouzdanije turističke agencije u BiH.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.