Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Doživite čari Dubrovnika sa Citydeal Fly Fly Travel agencijom!

Noćenje sa polupansionom u Hotelu Sumatrin u Dubrovniku za nevjerovatnih 74 KM po osobi!

Napomene

 • Termini iskoristivosti: 07.05.-31.05.2018.
 • Smještaj u 1/2+1 standardnoj sobi
 • Cijene su izražene po osobi i danu u KM, na bazi usluge polupansion, min stay. 2 noći
 • U cijenu nije uključena boravišna taxa 2,5 KM/osoba/dan
 • Doplata za balkon 6 KM
 • 0-1,99 (jedno dijete) gratis sa dvije odrasle osobe
 • 2-11,99 (jedno dijete) sa dvije odrasle osobe -50%
 • 2-11,99 (jedno dijete) sa jednom odraslom osobom -30%
 • treća odrasla osoba u 1/2+1 -20%
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email sarajevo@flyflytravel.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096,
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Dubrovnik je grad otvorena srca, jednostavnim i prijateljskim pozdravom pozdravlja posjetitelje iz bilo kojeg dijela svijeta. To je drevni grad s uskim ulicama i visokim zidinama, ali i sa otvorenim horizontom, širokim poput horizonta otvorenog more - kao horizonte otvorenog mora - mora koje je kroz povijest omogućilo Dubrovniku vezu sa cijelim svijetom. Dijelovi bogate povijesti se prenose sve do današnjih dana. Koristeći svoja izuzetna diplomatska znanja, Dubrovnik je kroz svoju dugu povijest uspio ostati trgovačka, društvena i kulturna veza  između istoka i zapada, sjevera i juga. Na isti način Dubrovnik je do savršenstva razvio umjetnost organizirane trgovine, razmjenu dobara bez obzira na postojeće političke, kulturološke  i vojne granice.
Rivijera grada Dubrovnika proteže se na  više od 250 km obale, pune ljepote bujne vegetacije Južnog Jadrana. Život cvijeta i na goloj stijeni uz samo more, zadivljujući posjetitelja svojom ljepotom i intenzitetom mirisa. U vrućim ljetnim danima koncentrirani miris mora miješa se sa eteričnim mirisima borova, čempresa, lovora, ružmarina, mirte, te raznim drugim aromatičnim biljem i cvijećem.

Noćenje sa polupansionom u Hotelu Sumatrin u Dubrovniku za nevjerovatnih 74 KM po osobi!

Opis ponude

Ovaj se objekt nalazi na 4 minute hoda od plaže. Hotel Sumratin smješten je na živopisnoj lokaciji u srcu najljepšeg dubrovačkog šetališta, samo 300 metara od plaže, a okružen je vlastitim bujnim mediteranskim vrtom. Besplatni bežični pristup internetu na raspolaganju je u predvorju.
Ovaj je hotel sagrađen 1918. godine, a ima zanimljivu arhitekturu i kamene zidove te veliku terasu. Obnovljen je 2010. godine.
Sve sobe hotela Sumratin imaju klima-uređaj, TV sa satelitskim programima i telefon. Restoran poslužuje ukusna jela, a osvježavajući kokteli poslužuju se u aperitiv baru. Na šetalištu se nalaze brojni restorani i kafići. Škola tenisa i 4 osvijetljena teniska terena smješteni su nedaleko od hotela.
Brojna dječja igrališta pružit će izvrsne prilike roditeljima da uživaju u odmoru sa svojim mališanima.  Lapad je odličan izbor za putnike koje zanimaju plaže, sunčano vrijeme i morska obala. 

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Fly Fly Travel je sa vama od 2009. godine, kada smo započeli svoju misiju da svima približimo super jeftine avio karte. Svoj brend jačali smo u oblasti vazduhoplovne industrije i turizma, sa primarnim fokusom na prodaji avio karata. Pored toga, naša agencija nudi i razne vrste turističkih aranžmana.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.