Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Doživite čarobna jutra u Nacionalnom parku Plitvička jezera!

Platite samo 137 KM za noćenje sa doručkom za dvije osobe u hotelu Plitvička jezera!

Napomene

 • Ponuda uključuje 1 noćenje sa doručkomza dvije osobe
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Rok iskoristivosti vaučera je do:
  - 02.06. do 30.06.2018
  - 01.09. do 29.09.2018
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši na mail hotelplitvickajezera@gmail.com ili na broj telefona +385 99 437 488
 • U ponudu uključen:
  - besplatan parking
  - WiFi
 • Turistička taksa od 1 euro osoba/dan se plaća na recepciji hotela
 • Kućni ljubimci dozvoljeni uz određenu naplatu:
  - mali psi do 10-ak kg 5 eura/dan
  - veliki psi do 40-ak 10 eura/dan
  - veliki psi do 50 kg 12 eura/dan
 • Djeca od 0 do 7 godina borave besplatno
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin a nije došao ili otkazao u roku 72 h
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Vjerujemo da oni koji su posjetili prelijepa Plitvička jezera znaju šta je čarobna i istinska ljepota. 16 prekrasnih jezera smještenih u šumi koja su povezana i isprepletena s vodopadima i brzacima, netaknuta priroda... CityDeal Vam nudi udobno prenoćište dvije noći, doručak i cijelu paletu usluga koja će zadovoljiti i najrazličitije ukuse na samo 9km udaljenosti od Nacionalnog parka, a za udobnost i vrhunsku uslugu pobrinula se ekipa novootvorenog hotela Plitvička jezera!


Platite samo 137 KM za noćenje sa doručkom za dvije osobe u hotelu Plitvička jezera!

Opis ponude

Hotel Big House Plitvička jezera  je novoizgrađen hotel s 3 zvjezdice smješten u malom mjestu – Ličko Petrovo selo, na udaljenosti od svega 9 km do najvećeg i najpoznatijeg nacionalnog parka Plitvička Jezera, i samo 7 km od državne granice s Bosnom i Hercegovinom. U sklopu hotela, nalazi se depadansa Villa Korina i restoran.

Glavna zgrada hotela raspolaže s 35 prostranih smještajnih jedinica, od kojih 27 ima 27m2, a 8 ima 36 m2. Sve sobe imaju jednake ležajeve dimenzije 200×90 koji se po potrebi mogu spojiti u double bed, ili odvojiti u twin bed. Također u sobama se po potrebi mogu dodati još 2 dodatna ležaja, čime jedinica postaje četverokrevetna soba idealna za obitelji s djecom.
Sve sobe opremljene su televizorom s antenskim priključkom , radnim stolom i internetskim pristupom, te centralnim grijanjem.

Uz smještaj, hotel nudi uslugu pića i prehrane u rustikalno uređenom restoranu koji se nalazi na 100 metara udaljenosti od hotela. Restoran raspolaže s kapacitetom od 80 sjedećih mjesta, i peći na drva u sredini restorana koja stvara jedinstven ugođaj i daje poseban okus hrani.

Uz smještaj i restoran, hotel raspolaže s vlastitim parkiralištem koji se nalazi ispred samog objekta i dostupan je gostima bez prethodne najave.

Zbog svoje pogodne lokacije, hotel predstavlja idealno polazište za različite izlete, kao što su, izlet u najstariji nacionalni park Plitvička jezera i izlet na rijeku Unu (BiH) gdje gosti mogu uživati u predivnom pogledu na jedan od najljepših vodopada u Europi – Štrbački buk .

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.