Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Doživite ljepotu Sicilije samo uz CityDeal!

10 noćenja u hotelu Hellenia Yachting 4* na bazi polupansiona po cijeni od 1598 KM

Napomene

Termini polazaka: 08.07.-18.07.2018.; 18.07.-28.07.2018.; 28.07.-07.08.2018.;


Cijena aranžmana obuhvata:

 • Avionski prevoz na relaciji Beograd – Katanija – Beograd, kompanijom Air Serbia
 • YQ taksu (taksa avio kompanije za poskupljenje goriva)
 • Smještaj na Siciliji u ½ sobama
 • Transfer na Siciliji aerodrom – hotel – aerodrom
 • Usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera
 • Usluge pratioca grupe
 • Troškove organizacije i vođenja aranžmana


Cijena aranžmana ne obuhvata:

 • Troškove aerodromskih taksi 38 € (odrasli i deca od 2 – 12 godina) - aerodromske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama. Ukupna cijena aerodromskih taksi obuhvata takse na beogradskom aerodromu, aerodromu u Kataniji i dodatne takse za gorivo koje obračunava avio kompanija.
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (preporučujemo Bosna Sunce osiguranje koje možete kupiti u agenciji Citydeal Fly Fly Travel).
 • Fakultativne izlete.
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu u Đardini Naksosu (plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 4*i 5* –2 € po noćenju / po osobi.
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email citydealtravel@gmail.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Sicilija je najveće, najživopisnije i najintrigantnije ostrvo Mediterana zbog svoje historije duge tri milenijuma, očaravajuće prirode, živopisnih sela i bogate kulturne baštine. Oslanja se jednim svojim dijelom na špic italijanske “čizme”. Ostrvom dominira najveći i jedini živi vulkan u Evropi – Etna (3.340 m), sa oko 400 ugašenih i nekoliko aktivnih kratera. A, za ovo ostrvo su sigurno i glavne asocijacije – italijanska mafija i remek-djelo filmske umetnosti – film “Kum”.

Hotel se nalazi se na glavnoj šetalačkoj ulici, u dijelu Đardini Naksosa koji se zove Recanati, na sopstvenoj plaži. Hotel posjeduje sopstvenu plažu sa ležaljkama i suncobranima čije se korištenje dodatno naplaćuje, restoran, bar, bazen, parking, room servis, teniski teren

Svaka soba posjeduje kupatilo, fen, telefon, klima uređaj, TV, wi-fi internet, mini bar i balkon.

Usluga - polupansion. Doručak – švedski sto, večera – izbor između 3 menija.10 noćenja u hotelu Hellenia Yachting 4* na bazi polupansiona po cijeni od 1598 KM


Opis ponude

OPŠTE NAPOMENE:

• Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno mjesto sastanka i vrijeme polijetanja aviona.

• Putnik ima pravo na 1 besplatan prtljag maksimalne težine 23kg kao i na ručni do 8kg (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje od strane avio prevoznika). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, noţ...) i teĉnost preko 100 ml.

• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)TOKOM BORAVKA NA SICILIJI ORGANIZUJU SE FAKULTATIVNI IZLETI:

SICILIJANSKA SELA - U cijenu izleta uključena i posjeta Etnografskom muzeju u Savoki **poludnevni izlet/cijena: 30 € za odrasle, 20 € za djecu

VULKAN ETNA: **poludnevni izlet/cijena 35 € za odrasle, 25 € za djecu

SIRAKUZA  **cjelodnevni izlet/cijena: 45 € za odrasle, 35 € za djecu

PALERMO I MONREALE: **cjelodnevni izlet/cijena: 55 € za odrasle, 35 € za djecu

EOLSKA OSTRVA: **cjelodnevni izlet/cijena: 70 € za odrasle, 45 € za djecu

ISOLA BELLA: **poludnevni izlet/cijena: 25 € za odrasle, 15 € za djecu

OUTLET: **poludnevni izlet/cijena: 20 € za odrasle, 10 € za djecu

PREPORUKA Tokom ljetovanja na Siciliji iskoristiti priliku da se individualno obiđu gradić Taormina (šetnja glavnom ulicom, Grčki amfitetar, palata Di Stefano, crkva Sv. Katarine, crkva Sv. Nikole, Gradska opština, vidikovac, mnoštvo restorana, kafića, noćnih klubova... – sve napomenuto se nalazi u glavnoj ulici) i mjesto Kastelmola, koje se nalazi iznad Taormine.


CIJENE FAKULTATIVNIH IZLETA SU PO OSOBI, podložne su promjenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika. Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa i zavise od broja prijavljenih putnika.


marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.