Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Doživite mediteranski Raj u hotelu Sirena, u Podgori!

Platite samo 389 KM za dva noćenja za dvije osobe uz uključen POLUPANSION za dvije osobe!

Napomene

 • Ponuda uključuje 3 dana, 2 noćenja za dvoje na bazi polupansiona u dvokrevetnim sobama okrenutim ka parku bez balkona (francuski prozor, francuski ležaj)
 • Ponuda isključivo vrijedi za dvije osobe, nije moguć treći krevet ni treća osoba (dijete) na osnovnom krevetu
 • Vaučere je moguće spajati
 • Boravišna taxa uključena u cijenu
 • Ponuda važi isključivo za termin od 02.06. do 30.06.2018 godine i nije moguće koristiti u nekom drugom terminu
 • Obavezna provjera raspoloživosti prije kupovine vaučera, te potvrda rezervacije na mail info@hotelsirena.hr ili broj telefona +38521625033
 • Check in od 14h, check out do 10h
 • Parking nije uključen u cijenu i gosti ako žele imaju mogućnost da plate parking 10€ po danu
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju termina a nije došao ili otkazao termin 48h ranije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

U samom središtu hrvatske obale nalazi se Podgora, mjesto za odmor samo za vas. Dobrodošli na ekološki besprijekorno čisti dio jadranskog mora, gdje sunce zalazi u stotinu boja, a jutra vas bude mirisima prirode.

Platite samo 389 KM za dva noćenja za dvije osobe uz uključen POLUPANSION za dvije osobe!

Opis ponude

Smješten izmedu modrih valova i planine Biokovo, na zapadnom dijelu Podgore, na 300m od centra mjesta, svega nekoliko metara od plaže nalazi se hotel Sirena. To je hotel s 3 zvjezdice, sa 45 dvokrevetnih soba balkon morska strana, 24 dvokrevetne sobe francuski prozor park strana te 3 obiteljske sobe, na 3 kata. Nalazi se stotinjak kilometara od splitske zračne luke i 160 kilometara od Dubrovnika, UNESCO-vog spomenika Svjetske baštine.

Naše su sobe koncipirane kako bi Vam pružile dobrodošlicu i ugodan boravak: balkoni s pogledom na more, klimatizacija, satelitska TV, telefon, mini bari wi fi. Parking je moguć na zahtjev. Pozivamo Vas da dođete i uživate u ugodnoj atmosferi,  u diskretnoj eleganciji bara i restorana i u gostoljubivosti našeg osoblja. Otvoreni bazen opremljen je ležaljkama na kojima možete uživati u kasnojutarnjem koktelu. U bliskoj će budućnosti biti otvoren wellness kako bi Vam boravak učinio još ljepšim.
Podgora je turistička i prirodna oaza ladanjskih snova. Vaša očekivanja ispunit će bogatim okusima mora, toplim dodirima sunca i mirisima bujne mediteranske vegetacije. Što god očekivali od godišnjeg odmora, podgora je pravi izbor.

Ovdje je sve blizu, na dodir ruke i oka. Podgora je mjesto za potpuno opuštanje, uz jutarnje ukusne zalogaje, cjelodnevna kupanja u moru bistrom poput kapi najčišće izvorske vode.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.