Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Doživite posebnu čar i osjetite blagodati ramazana uz iftarski meni restorana Đulagin dvor!

Platite samo 15,90 KM za ukusan iftarski meni restorana Đulagin dvor na Baščaršiji!

Napomene

 • Ponuda uključuje iftarski meni za jednu osobu:
  - prirodni sok
  - hurma
  - topa
  - begova čorba
  - miješana salata
  - pileći steak Verde sa prilogom (mariniran pileći file u začinskombilju sa grila preliven bijelim krem sosom)
  - bosanski tradicionalni kolač
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Rezervacija obavezna dan unaprijed na broj telefona 062/314-463
 • Rok iskoristivosti vaučera je za vrijeme mjeseca Ramazana
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko kupac izvrši rezervaciju i ne pojavi se u terminu rezervacije bez da je istu otkazao minimalno 48 h unaprijed

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Ramazan je za pripadnike islamske vjeroispovijesti mjesec posta, blagodati ali i vrijeme okupljanja porodica, rodbine i prijatelja. 

Platite samo 15,90 KM za ukusan iftarski meni restorana Đulagin dvor na Baščaršiji!

Pored svih pozitivinih stvari, Ramazan donosi i svakodnevni pitanje a to je šta pripremiti za iftar? CityDeal je i ovog puta mislio na svoje korisnike te u saradnji sa restoranom Đulagin Dvor omogućio da provedete najukusniji iftar ikad.

Đulagin Dvor je objekat koji nudi sadržaje caffe bara, cluba, picerije i restorana. Ugodna atmosfera Đulaginog Dvora je izvrsna prilika za dnevni predah, šolju toplog razgovora s prijateljima i ukusni ručak.

Opis ponude

Pristupačne cijene, ukusna hrana, a u krušnoj peći vrhunski pizza majstori i kuhari prave specijalna domaća pecivima. 

Uz dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu vjerujemo da Vam možemo pružiti nezaboravno gurmansko iskustvo kao niko drugi. 

Mi imamo najbolji izbor sastojaka za pripremiti širok izbor jela koja volite.
Gosti svakodnevno dolaze u naš restoran, gdje uz to što se i hrane, ispijaju kafe i tople napitke, budućii da je Đulagin Dvor idealno mjesto i za jedno i drugo. 

Upravo je tako i napravljen da se svi gosti ugodno osjećaju. Uvjerit ćete se da imamo povoljne cijene i fantastične ponude, pa zašto ne doći i posjetiti nas!

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Đulagin Dvor je objekat koji nudi sadržaje caffe bara, cluba, picerije i restorana. Ugodna atmosfera Džulaginog Dvora je izvrsna prilika za dnevni predah, šolju toplog razgovora s prijateljima i ukusni ručak. Večeru podmažite kriglom pive, vinom ili domačim rakijama, a vikend provedite nezaboravno, jer vikendom je dernek fine i lijepe gradske raje. Cijene su pristupačne, hrana ukusna, a u krušnoj peći vrhunski pizza majstori i kuhari prave specijalna domača pecivima. Ukoliko Vam vrijeme ne dozvoljava da ručate u našem restoranskom dijelu ne brinite, jer je kućna dostava efikasna i besplatna. Uz dugogodisnje iskustvo u ugostiteljstvu vjerujemo da Vam možemo pružiti nezaboravno gurmansko iskustvo kao niko drugi. Mi imamo najbolji izbor sastojaka za pripremiti širok izbor jela koja volite. Gosti svakodnevno dolaze u naš restoran, gdje uz to što se i hrane, ispijaju kafe i tople napitke, budućii da je Đulagin Dvor idealno mjesto i za jedno i drugo. Upravo je tako i napravljen da se svi gosti ugodno osjećaju. Uvjerit cete se da imamo povoljne cijene i fantastične ponude, pa zašto ne doći i posjetiti nas! Za sve goste uveli smo i WiFi.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.