Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Doživite trodnevnu pustolovinu uz nezaboravnu Jeep Safari vožnju preko Sutjeske!

Platite samo 66 KM za dva noćenja sa doručkom u kampu Ivona + najatraktivniju rutu dugu 150 km!

Napomene

  • Ponuda uključuje dva noćenja sa doručkom za jednu osobu u kampu Ivona + Jeep foto Safari (ruta duga 150 km) - Sutjeska
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  • Rok iskoristivosti vaučera je od 26.04. do 30.09.2018. godine
  • Obavezna je telefonska rezervacija na broj telefona +38765 660 556 ili na mail rafting@teol.net
  • Turistička taksa nije uključena u cijenu i iznosi 3 EUR osoba/dan
  • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je kupac kupio vaučer a nije iskoristio u navedenom roku ili ako je rezervisao termin a nije otkazao najmanje 7 dana prije
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Kamp Ivona se nalazi u živopisnoj dolini rijeke Drine sa njene desne strane. Drina je u svom gornjem toku planinska rijeka, pa je odlučeno tu napraviti kamp. Graniče sa dva nacionalna parka, Sutjeska i Durmitor, neposredno ispod Vučeva. Geografski gledano nalaze se Jugoistočno od Foče, na putu ka Crnoj Gori, tačno 20 km udaljeni od Foče.


Platite samo 66 KM za dva noćenja sa doručkom u kampu Ivona + najatraktivniju rutu dugu 150 km!

Opis ponude

Kamp Ivona raspolaže sa 24 bungalova ukupnog kapaciteta 90 osoba. Bungalovi su za 2-3-4-5-6 osoba, sa uvjek čistom posteljinom (nisu Vam potrebne vreće za spavanje). Pored bungalova raspolažU sa mokrim čvorom i tuševima, koji su u svakom trenutku dobro održavani i besprijekorno čisti.
Restoranski dio je opremljen sa dovoljno mjesta za sve goste, dijelom za ognjište i naravno barom, gdje se može naručiti dobra "kapljica". Hrana se priprema u samom kampu za sve prisutne goste koji su na pansionu a može se naručiti i za one koji su u prolazu. Posjeduju vlastitu pekaru na drva u kojoj se pripremaju razni specijaliteti počevši od sača sa teletinom, jagnjetinom, prasetinom, zatim sirnica, zeljanica, burek, riba iz tanjirače i još mnogo toga.
Budući da su u stalnom razvoju, veliki akcenat daju na hranu koja se sprema u kampu Ivona. Obroci su bazirani na domaćim specijalitetima i sva hrana koju ćete dobiti u kampu je isključivo organskog porijekla (organic food).

Osoblju kampa je jako važno zadovoljstvo klijenata, pa zbog toga daju veliki akcenat na komoditet - svake godine dodaju nešto novo da bi i “stari” bili ponovo prijatno iznenađeni.
Pored bungalova za smještaj pod jako povoljnim uslovima izdaju i prostor za kampovanje, bilo da se radi o kamp kućicama ili šatorima. Takodje u kampu se mogu organizovati razna takmičenja, bilo da se radi o odbojci na travi, malom fudbalu i slično.
Večeri su planirane za prijatna druženja uz vatru, pored vrhunske hrane i pokoju dobru "kapljicu" rakije ili nekog domaćeg vina.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Nalazimo se u živopisnoj dolini rijeke Drine sa njene desne strane. Drina je u svom gornjem toku planinska rijeka, pa smo tu odlučili da napravimo kamp. Graničinmo sa dva nacionalna parka, Sutjeska i Durmitor, a neposredno ispod Vučeva. Geografski gledano nalazimo se Jugoistočno od Foče, na putu ka Crnoj Gori, tačno 20km smo udaljeni od Foče.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.