Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Doživite čudesnu jesen s dragom osobom u Hotelu River u Bijeljini!

Platite samo 55 KM umjesto 110 KM jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe u Hotelu River!

Napomene

Ponuda uključuje:
 • Noćenje za dvije osobe sa doručkom
 • Osiguranje i boravišna taksa
 • Parking i Wi Fi
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Period iskoristivosti vaučera je do 28.02.2019.
 • Za dijete do 6 godina boravak je besplatan u okviru iste sobe i bez vlastitog ležaja
 • Prije kupovine vaučera obavezna provjera raspoloživosti smještajnih kapaciteta i rezervacija na broj telefona 065/005 - 555.
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik kupio vaučer a nije iskoristio u navedenom periodu
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Bijeljina je grad u sjeveroistočnom dijelu Bosne i Hercegovine. Površina općine je 733,85 km2, a ukupni broj stanovnika iznosi 107.715 (popis 2013). Grad je kao središte plodne ravnice Semberije jedan od centara za proizvodnju i trgovinu hranom.Platite samo 55 KM umjesto 110 KM jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe u Hotelu River!

Opis ponude

"Hotel River otvorio svoja vrata putnicima!
 

Hotel River je novo-izgrađeni hotel na odlicnoj lokaciji u neposrednoj blizini Etno sela Stanišići i graničnog prelaza Pavlovića most. Potrebno je manje od 15 minuta vožnje da dođete u hotel iz centra Bijeljine. Od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla Beograd hotel je udaljen 110km, od Aerodroma Tuzla 75km, od Aerodroma Sarajevo 190km. U blizini je autoputa Beograd-Zagreb i većih gradova u Srbiji, Beograda i Novog Sada (oko 120km).

 

Sa modernim, savremenim dizajnom, elegantnom i opremom vrhunskog kvaliteta sve sobe hotela River su napravljene da zadovolje sve potrebe iskusnog putnika, te da im obezbjede besprekoran komfor. Hotel gostima nudi 39 prostranih i toplih soba i apartmana kapaciteta 97 gostiju, opremljenih svim sadržajima neophodnim za potpuni odmor i opuštanje, uključujući kablovsku televiziju, mini bar, fen, internet konekciju, centralni sef itd. Sve smještajne jedinice su klimatizovane. Gostima je na raspolaganju besplatan parking sa 65 mjesta, koja su pod stalnim nadzorom.
U sklopu hotela nalazi se restoran kapaciteta 100 mjesta sa ljetnom baštom, market otvoren 24h.
Kao značajne turističke atraktivnosti izdvajaju se: Etno Selo Stanišići, obala Drine, Banja Dvorovi, tržni centri: Fis, Emporium, Bingo, Tom, Mihajlović, Jysk, jezgro grada, hramovi pravoslavlja-Manastir Svete Petke, Manastir Svetog Vasilija Ostroškog, Manastir Tavna smješten u živopisnom kraju, gdje se susreću planina Majevica i  semberska ravnica."

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.