Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel 033 943 150

BBI - sprat 0
od 10h - 18h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel 951 559

Dovedite tijelo u top formu uz tretman kavitacije i limfne drenaže uz popust od 50%

Eliminišite masne naslage i celulit ultrazvučnom kavitacijom + limfnom drenažom po jednoj zoni u trajanju od 40 minuta za samo 35 KM

Napomene

 • Ponuda uključuje ultrazvučnu kavitaciju jedne zone po želji + limfna drenaža u trajanju od 40 minuta
 • Mjerenje se vrši prije i poslije tretmana
 • Rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 31.08.2017
 • Rezervacija obavezna na broj 061/493-428
 • Salon se nalazi na adresi Azize Šaćirbegović 110, naselje Hrasno
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik zakazao termin a nije dosao, ili otkazao 48h prije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Ultrazvučna kavitacija jedan je od savremenih tretmana namenjenih eliminaciji celulita i lokalizovanih masnih naslaga. Estetski tretman sa ultrazvukom posebno je namenjen preoblikovanju lokalizovane masnoće (stomak, bedra, bokovi, zadnjica,ruke), pridonosi smanjenju naslaga celulita, poboljšava kvalitet kože i vezivnog potkožnog tkiva. Ultrazvučna kavitacija je najpoznatiji tretman mršavljenja u svijetu. Svakim tretmanom se skida po 1 i više centimetara. Tretman je bezbolan i najpreporučljivije ga je obavljati u nekoliko navrata kako bi postigli zeljene rezultate.

Opis ponude

Kavitacija je nehirurški, a medicinski dokazan način za ciljano skidanje kilograma. Djeluje na sve tipove konstitucije, potpuno je bezbolna i jednostavno se izvodi, nema operacija, a samim tim ni oporavka nakon ovakvih tretmana. 

Ultrazvučna kavitacija je trenutno stvaranje vakumskih „suza“, popularno zvanih  „mjehurići“ u tečnostima . Temperatura generisana visokim fokusiranim ultrazvučnim frekvencijama (3 MHz) će istopiti masna tkiva bez uticaja na okolna tkiva i krvne kapilare. U toku tretmana se priključuje IC SONDA najnoviji sistem drenaže koji za razliku od klasične drenaže ne pravi modrice i oštećenja dok provodi masnoće iz tijela kroz krvotok. 

Tokom tretmana, možete očekivati smanjenje obima od 6cm do 10cm, ili 5 do 10 kg. Sve zavisi od toga koliko ćete tretmana poduzeti i kakva je Vaša konstitucija. Bitno je  tokom terapije pridržavati se pravilne ishrane i redovne fizičke aktivnosti. Kavitacija se izvodi tako što se ultrazvučnom sondom prelazi preko poblematičnih dijelova tijela.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.