Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Dovedite Vašu liniju do savršenstva! Najzabavniji način za skidanje kilograma i održavanje forme!

Prepusti se ritmu, nauči urbane plesne korake i plati samo 19 KM mjesečnu članarinu mix treninga ZUMBA, BOKWA , U-JAM, BALKAN BEAT FITNESS, kao i metabolički trening u plesnom klubu Spin!

Napomene

SAMO ZA NOVE ČLANOVE!

Ponuda uključuje:
 • Mjesečnu članarinu za mjesec OKTOBAR, za MIX trening
 • Zumba fitness- Bokwa fitness, U-JAM fitness Balkan Beat Fitness
 • Metabolički trening
 • Treninzi se održavaju na sljedećim lokacijama: 1.PONEDJELJAK i SRIJEDA - OŠ Kovačići (GRBAVICA) u Sarajevu od 19:00h do 20:00h. 2.PONEDJELJAK I SRIJEDA - OŠ Meša Selimović (ALIPAŠINO POLJE) u Sarajevu  od 20:20h do 21:20h 3.UTORAK I SUBOTA - OŠ Zahid Baručija (Vogošća) u Sarajevu - Utorak od 19:00h do 20:00h - Subota od 11h
  4.UTORAK I SUBOTA - OŠ Porodice ef. Ramić (Semizovac). Utorak od 17:30h i četvrtak od 19:15h
 • Obavezna telefonska najava na broj 064 438 8857
 • Vaučer vrijedi za jednu osobu
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Prilično smo sigurni da ćeš biti zauzet plesanjem u svom fazonu, ali nije na odmet da znaš da ćeš posle BODYJAMa svakako imati onaj osećaj kao poslije dobrog kardio treninga. Dok ti uživaš tvoje tijelo će sagorijeti brdo kalorija. Zar to nije strava?!


Prepusti se ritmu, nauči urbane plesne korake i plati samo 19 KM mjesečnu članarinu mix treninga ZUMBA, BOKWA , U-JAM, BALKAN BEAT FITNESS, kao i metabolički trening u plesnom klubu Spin!

Opis ponude

Kondiciono metabolički trening za izdržljivost za snagu i skidanje viška kilograma - metabolički trening bi mogli definisati kao skup strukturnih i složenih vežbi koje se obavljaju u nizu sa što manje odmora između, kako bi se sagorevanje kalorija dovelo do maksimuma i kako bi se brzina metabolizma povećala nakon treninga. U slučaju metaboličkog treninga opcije vježbanja su neograničene, jer možete spajati aerobni i anaerobni trening, od kompleksa vježbi sopstvenim tijelom, sa tegovima ili kombinacijom oba, radeći samo jednu ili više vježbi. Pošto je sam trening mnogo intenzivniji nego klasičan kardio trening, i potrošnja kalorija se povećava, i to ne samo tokom treninga, već i mnogo nakon treninga. Na ovaj način vaš trening efikasno može trajati 30-45 minuta i biti dovoljan za ostvarenja vašeg cilja - skidanje viška masnih naslaga ali i dostizanje određenog stepena snage i izdržljivosti.

Šta je ZUMBA fitness?
Zumba Fitness je program koji je primjeren za sve dobne skupine. Nezavisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, imate li bilo kakvog ili čak nikakvog iskustva u plesu, bili vi muško ili žensko. Zumbu Fitness je i izumio muškarac pa nema razloga da se ograniči samo na ženski spol. Zumba formula osnovnih plesnih koraka čini Zumbu dostupnu svima. Na satu Zumbe se stvori tako zabavna i vesela atmosfera da je i onima koji se nikad nisu usudili vježbati u grupi ili nikad nisu plesali jer misle da ne znaju. Svima njima Zumba ruši barijere i s vremenom koraci dolaze sami od sebe. Velika stvar koju Zumba postiže je što u ljudima stvara želju da dolaze na treninge, a biti uporan i vježbati u kontinuitetu jedan je od važnijih principa kojih bi se čovjek trebao držati ako želi postići rezultate. U toku jednog treninga se izgubi od 700-1000 kalorija.

Šta je Bokwa fitness?
U zadnje vrijeme na području fitnessa sve se više može čuti o najnovijim trendovima vezanim uz sam ples i naravno vježbanje. Tu se prije svega misli na samu Zumbu koja je na jedan originalan način uspjela iskombinirati razne koreografije i samo definisanje mišića i to na području trbuha. Bokwa je još jedna novost u svijetu vježbanja, a koja polako postaje sve popularnija. O čemu se tačno radi? Bokwa fitness je novi način vježbanja koji kombinuje kardiovježbe, trening snage i prije svega fleksibilnosti. Bokwa prije svega integriše tradicionalni afrički ples s bokserskim elementima. Naziv je došao iz dvije riječi, “BO” koji se odnosi na boks dok “KWA” simbolizuje tradicionalni ples Kwaito. Bokwa je stvorena s razlogom kako bi je mogli koristiti svi, a tu se prije svega misli na sve gluhonijeme koji isto tako mogu uživati u vježbanju i pomicati se uz nove ritmove. Naime, upravo Bokwa funkcioniše prema znakovima iz abecede.
Osim za osobe s oštećenim sluhom ona je isto tako i za sve one koji smatraju kako nemaju najbolju koordinaciju pokreta. Koraci su posebno dizajnirani, jer se u njihovom slaganju koriste brojevi, slova i riječi.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.