Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

DUBAI - Ostvarite snove i posjetite grad budućnosti!

Šest noćenja/sedam dana u hotelima sa 4* i 3* sa uključenim povratnim avioprevozom, aerodromskim taksama i polupansionskom uslugom po cijeni od 1199 KM po osobi!

Napomene

 • Termin putovanja: 22.07.2018. (08:00h - 13:55h)  - 28.07.2018. (02:55h - 07:00h)
 • U cijenu aranžmana uključeno: Povratni avionski prevoz na relaciji Sarajevo - Dubai - Sarajevo sa avio kompanijom FlyDubai
 • Ručni prtljag od 7kg i čekirani prtljag od 20kg 
 • Boravak u hotelu na bazi 6 noćenja sa polupansionom
 • Organizacija putovanja
 • U cijenu aranžmana nije uključeno:
 • Privatni transfer aerodrom-hotel-aerodrom ( 50€ za 2 osobe)
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Obrok i piće na letu (moguće uz doplatu tokom leta)
 • IndividualnI troškovi u hotelima i za vrijeme putovanja
 • Obilasci, izleti i razgledanja 
 • Cijena je rađena na bazi promotivne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mjesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po cijeni sljedeće raspoložive tarife
 • Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primjenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zamijeniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromskih taksi.
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email citydealtravel@gmail.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Dubai je glavni grad jednog od 7 emirata na Arapskom poluostrvu, države pod imenom Ujedinjeni Arapski Emirati. U gradu koji leži na južnoj obali Perzijskog zaliva, živi oko 1,5 miliona stanovnika, i osim Abu Dabija, jedan je od dva najznačajnija emirata u zemlji. Kombinacija zadivljujućih arhitektonskih struktura, šopinga i pješčanih plaža. Grad Dubai je podijeljen na nekoliko dijelova. Jedan od najpoznatijih je Džumerija(Jumeriah) sa dijelovima u kojima žive Filipinci i Pakistanci, ali i vilama u kojima borave Evropljani, odmah pored Džumerija plaže. Zapadno od centra, Downtown je dio Dubaija u kome se nalaze: najveća građevina na svijetu-Burdž Kalifa (Burj Khalifa), Dubai Mall- najveći šoping mol na svijetu, ali i Dubai fontana i mnogi soliteri i hoteli. Smješten je između marine i mjesta Šardža (Sharjah). Zbog svog položaja u arapskoj pustinji, Dubai važi za izuzetno vrelo mjesto. Ako vam smetaju velike vrućine, grad je najbolje posjetiti u proljeće i jesen.  
Dubai je grad sa jednim od najupečatljivijih pogleda na svijetu sa stotinama nebodera. Bilo da se nalazite oko tornja Burj Khalife (najviša građevina na svijetu), ili kod marine, doma 4 od 5 najviših stambenih zgrada na svijetu, nikada nećete biti predaleko od nevjerojatnog pogleda kakvog možete doživjeti samo u Dubaiju.

Šest noćenja/sedam dana u hotelima sa 4* i 3* sa uključenim povratnim avioprevozom, aerodromskim taksama i polupansionskom uslugom po cijeni od 1199 KM po osobi!

Opis ponude

VIZA:  Za državljane Bosne i Hercegovine je potrebna viza za ulazak u UAE. Cijena iznosi 115 €, a rok izrade je 10 radnih dana. Viza po ubrzanom postupku košta 135 € i traje 48h (ne uključujući vikend). Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju. Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlaštena da utvrđuje validnost dokumenata. U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost. Putnici koji ne posjeduju nove biometrijske pasoše Bosne i Hercegovine dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbjede vize za putovanje. U procesu pribavljanja vize za putovanje agencija ima isključivo informativno savjetodavnu ulogu i putnici su obavezi da sami apliciraju putem interneta.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.