Zatvori

Dubrovnik - Porodični odmor iz snova u luksuznom hotelu Royal Princess 5*

Dva noćenja sa doručkom i večerom za 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 2 djece do 18 godina uz korištenje wellnessa platite samo 133 KM CityDeal-u a ostatak od 272€ na recepciji hotela!

Napomene

 • Ponuda uključuje dva noćenja sa doručkom i večerom za tri odrasle osobe ili dvije odrasle osobe + 2 djece do 18 godina u Delux Suite-u uz korištenje wellnessa (sauna, bazen, fitness) + 20% popusta na sve dododatne spa usluge
 • Garantirani upgrade za prvih 5 ostvarenih rezervacija u Luksuznu Delux Suite-u sa pogledom na more te privatnim balkonom
 • Period iskoristivosti vaučera je od 01.03. do 31.03.2017. godine
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Vaučeri se mogu spajati
 • Provjera raspoloživosti kao i rezervacija uz priloženi kod vaučer obavezna na broj telefona +38520440103 ili na mail: sales@importanneresort.com
 • Ponuda dodatno uključuje: Wi-Fi, besplatan parking, grijanje, klima, čišćenje
 • U cijenu nije uključena taxa koja iznosi 1€ osoba/dan
 • Rani check in (prije 15h), rani check out (nakon 11h) - ovisno o rasploživosti i na zahtjev
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju a nije došao ili otkazao 48h prije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Luksuzni smještaj u Dubrovniku na prekrasnoj lokaciji uz more i golf simulator najbolji su poziv za vrhunski odmor iz snova. Uz jedinstvenu uslugu i mnoge pogodnosti, Royal Princess Hotel je prvi izbor svakog gosta spremnog za uživanje!

- Dva noćenja sa doručkom i večerom za 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 2 djece do 18 godina uz korištenje wellnessa platite samo 133 KM CityDeal-u a ostatak od 272€ na recepciji hotela!

Opis ponude

Royal Princess Hotel novi je hotel Importanne Resorta osmišljen kako bi ugodio svakom gostu i osigurao vrhunsku i jedinstvenu uslugu. Kombinacija hedonizma i prekrasnih pogleda na more tajni su sastojci 54 luksuzna apartmana, kao i poseban pogled na prostrano morsko plavetnilo i grebene te mediteranski vrt i šetnicu. Luksuz ćete pronaći i u novootvorenom à la carte restoranu La Castille, koji nudi lokalne i pažljivo pripremljene mediteranske i dalmatinske specijalitete i pomno odabrana vrhunska hrvatska vina. 

Turistički i poslovni gosti vrlo će rado izabrati Royal Princess Hotel kako bi se odmorili i opustili od svakodnevnih obveza ili poslovnih konferencija, a ljubazno i uslužno osoblje osigurat će ispunjavanje potreba i želja svakog gosta. Ukoliko vam je draži aktivni odmor, Hotel Royal Princess vam također nudi i velik izbor sportskih aktivnosti. Osim razgledavanja jednog od najljepših i najromantičnijih gradova svijeta, prepustite se uživanju i zaigrajte golf na jedinom virtualnom simulatoru golfa u Dubrovniku, održite kondiciju u suvremeno opremljenoj teretani ili se okušajte u aktivnostima iz bogate ponude vodenih sportova koja uključuje surfanje na vesla, vožnju kajakom i ronjenje.

marketing

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.