Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

EGIPAT- Ostvarite vaše želje uz CityDeal FLY FLY TRAVEL i posjetite grad HURGADA

Sedam noćenja/osam dana u Hotelu MOVIE GATE 4* cijena od 1946 KM za dvije odrasle osobe!

Napomene


 • CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Boravak u hotelu na bazi 7 noćenja ULTRA ALL INCLUSIVE u standardnoj dvokrevetnoj sobi
 • Polazak: Beograd - Hurgada 22.05.2018. (06:30 - 10:00)
 • Povratak: Hurgada - Beograd 29.05.2018. (02:00 - 05:30)   
 • Aerodromske takse
 • Ručni prtljag od 5kg i čekirani prtljag od 25kg
 • Organizaciju putovanja
 • Organizovani prevoz aerodrom-hotel-aerodrom
 • CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Obrok i piće na letu, moguće uz doplatu tokom leta
 • Individualne troškove u hotelu i za vrijeme putovanja
 • Rezervaciju aranžmana 15 € po osobi
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na e-mail sarajevo@flyflytravel.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Hurgada, najpoznatije ljetovalište na Crvenom moru, nalazi se 475 km južno od Kaira. Nekada ribarsko selo, počinje da se razvija sedamdesetih godina i danas predstavlja jedno od najznačajnijih modernih ljetovališta Crvenog mora. Grad ima oko 250.000 stanovnika a sastoji se iz tri dijela: El Dahar (stari centar - arapski dio koji je zadržao orjentalni duh), Sakkala noviji centar i El Memsha (moderan turistički dio sa dugim šetalištem). Na obali dugoj 45 km u ponudi je oko 250 hotela raznih kategorija, a u široj zoni od 70 km izgrađena su i nova ljetovališta El Gouna, Makadi bay, Sahl Hasheesh i Soma bay. Primamljivo, najtoplije more na svijetu sa bijelim pješčanim plažama, noćna zabava u svjetski poznatim klubovima, restoranima, kafićima i barovima sa trbušnim plesom, kupovina suvenira i začina u orijentalnim bazarima, šetnja po Memši, mogućnost fakultativnih izleta u Luxor, na Rajsko ostrvo prednost su ljetovališta.

Sedam noćenja/osam dana u Hotelu MOVIE GATE 4* cijena od 1946 KM za dvije odrasle osobe!

Opis ponude

Hotel Movie Gala ima privatnu pješčanu plažu pored Crvenog mora, Movie Gate Golden Beach je sveobuhvatno letovalište oko 15 km sjeverozapadno od Hurgade. Nudi 7 restorana i 8 barova.

Stil hotela Movie Gate Golden Beach je Povoljan, a pruža pun komfor i usluge kao što su: na. Uključeni su savremeni dekor i kupatilo sa kadom.

Gostima su na raspolaganju teniski tereni, mini-golf i časovi ronjenja na plaži. Deca mogu uživati ​​u aktivnostima dečijeg kluba i manjih bazena.

Tematske večere se nude u glavnom restoranu, italijanskom restoranu i ribarskom restoranu. Gosti mogu uživati ​​u večernjem koktelu na bilo kom od dostupnih barova.

Movie Gate Golden Beach je oko 10 km od El Gouna i oko 20 km od Međunarodnog aerodroma Hurgada. Resort nudi besplatan privatni parking na lokaciji.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Fly Fly Travel je sa vama od 2009. godine, kada smo započeli svoju misiju da svima približimo super jeftine avio karte. Svoj brend jačali smo u oblasti vazduhoplovne industrije i turizma, sa primarnim fokusom na prodaji avio karata. Pored toga, naša agencija nudi i razne vrste turističkih aranžmana.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.