Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Egipatsko sunce će Vam priuštiti oktobarski odmor iz snova!

10 noćenja u Hotelu Elysees**** u Hurgadi po neponovljivoj cijeni od 776 KM!

Napomene

Termin polaska: 18.10.2018.

Cijena putovanja uključuje:

 • avionski prevoz avio kompanijom Air Serbia na relaciji Beograd - Hurgada - Beograd,

 • transferi aerodrom - hotel - aerodrom,

 • boravak u hotelu na bazi All Inclusive usluge,

 • organizaciju putovanja i usluge predstavnika,

 • dijete od 0-2 godine u pratnji dvije odrasle osobe,

Cijena putovanja ne uključuje:

 • sve avio takse koje trenutno iznose 40 € i ukoliko dođe do promjene, zbog poskupljenja goriva, novi iznos će biti naknadno objavljen do polaska na put,

 • sve navedene takse su podložne promeni i eventualna poskupljenja naplativa su sve do početka putovanja,

 • djeca do 2 godine plaćaju 50 eura (egipatsku taksu) (nemaju sjedište u avionu),

 • zdravstveno putno osiguranje,

 • individualni troškovi putnika ,

 • rezervacijski dio aranžmana (plaćaju odrasli i djeca) u iznosu od 20€,

 • Egipatska viza (25$ po pasošu) plaća se na aerodromu po slijetanju u Hurgadu,

 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email citydealtravel@gmail.com.com ili na broj telefona +387 33 950 397

 • Vaučeri se ne mogu stornirati.

 • Uslovi prodaje LINK

 • Organizator putovanja je odgovoran za program putovanja.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Hotel ELYSEES 4*
Udaljen je od novog turističkog centra Memša oko 500 m, a od starog turističkog centra Sakala oko 5km. Opšti podaci: Moderan butik hotel namjenjen mladima. U blizini se nalaze tržni centri, supermarket, diskoteke, kafići i restorani gdje možete provesti ugodne večernje trenutke.

Smještaj: Standardne sobe (dvokrevetne sobe i sobe sa pomoćnim krevetom imaju TWC, klima uređaj, LCD TV-SAT, telefon, a uz doplatu i mini bar.
Sobe ne posjeduju balkon/terasu). Hrana i piće: Polupansion-doručak i večera (po principu samoposluživanja) i all inclusive-doručak, ručak, večera (uz obroke je uračunato i piće po principu samoposluživanja-po hotelskim pravilima). Doručak: od 07:00 do 10:00 (u glavnom restoranu), užina: od 11:00 do 12:00 (služi se na bazenu), ručak: od 13:00 do 15:00 (u glavnom restoranu), Cafe Break: od 15:00 do 17:00 (služi se na bazenu), večera: 19:00 do 22:00 (u glavnom restoranu). Sva pića u barovima se služe u plastičnim čašama po principu samoposluživanja. Usluga obuhvata samo domaća pića, a sva uvozna pića, cjeđeni sokovi, kafa i sve nepomenuto se naknadno naplaćuje. U koncept polupansiona i all inclusive-a nisu uključena sljedeća pića: svježi-cjeđeni, sokovi, turska kafa, čajevi, capuccino, espresso i sve nepomenuto. Pića u mini baru nisu uključena u all inslusive sistem. Lobby bar i lacky dophin takođe nisu uključena u koncept all inclusive-a pa se dodatno naplaćuju. Hotel ima pravo da promjeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vrijeme, sadržaj...). Sve nepomenuto se naknadno naplaćuje.

Opšti podaci: sport - spa: Restoran i bar - na plaži i bazenu, lijepo uređena recepcija, sef, wi-fi internet na recepciji, dva bazena za djecu i odrasle koji se nalaze u okviru hotelskog komleksa, fitnes sala, teretana, aerobik, odbojka, ples, stoni tenis, a uz doplatu: room service, telefon, pranje veša, masaža, ljekar.

Plaža: Hotel ima lijepo uređenu privatnu plažu Dream Beach koja se nalazi sa druge strane ulice gde gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Plaža ima dva dijela sa pješčanim lagunama kao i dva moderno opremljena pontona sa velikim brojem ležaljki i suncobrana. Na plaži se nalazi spa centar koji se naknadno plaća. Animacioni tim organizuje za djecu i odrasle zabavu nekoliko puta u toku dana. Hotelska plaža je otvorena od 08:00 do zalaska sunca.

10 noćenja u Hotelu Elysees**** u Hurgadi po neponovljivoj cijeni od 776 KM!

Opis ponude

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan Beograd - Hurgada: Sastanak putnika na aerodromu Beograd dva sata prije polijetanja kod šaltera Agencije Ponte. Prevoz čarter letom. Dolazak u Hurgadu. Transfer do izabranog hotela. Smještaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2.-10. ili 11.dan: Individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnih izleta i razgledanja.
11. ili 12. dan Hurgada - Beograd: Napuštanje soba do 10 h. Transfer do aerodroma, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda (AIR SERBIA).

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.