Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Želite blistavo bijele zube? Poliklinika Dental & Aesthetics Medicine Center Kraljević je tu za Vas!

Do najljepšeg osmijeha za samo 199 KM - flash profesionalno izbljeljivanje zuba! Ne propustite!

Napomene

 • Ponuda uključuje: flash profesionalno izbjeljivanje zuba
 • Period iskoristivosti vaučera je do 10.07.2018. godine
 • Rezervacija je obavezna na broj 030 334 455 ili na mail: info@da-kraljevic.ba
 • Radno vrijeme: Ponedjeljak/Utorak/Srijeda - 09:00-19:30
  Četvrtak/Petak - 09:00-18:00
  Subota i Nedjelja neradni dani
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Vaučer se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Sa Poliklinikom D&A Kraljević ne trebate filter
za lijep osmijeh - selfiji sa #nofilter #nofilterneeded

Provjerite i Vi polikliniku D&A Kraljević o kojoj mnogi pričaju i sami se uvjerite u to da stomatološki pregled ili tretman ne mora biti neugodno iskustvo, baš naprotiv u poliklinici D&A Kraljević je izrazito ugodno iskustvo. 

Polikliniku D&A Kraljević čini tim mladih i iskusnih profesionalaca čija je misija da polikliniku napustite s osmijehom koji ste oduvijek željeli. Svojim znanjem i ljubavi prema profesiji navedeno iznova i iznova uspijevaju. Stoga s punim povjerenjem se možete prepustiti sigurnim rukama tima u Poliklinici D&A Kraljević.

Prvi u BiH predstavljaju novi profesionalni sistem izbjeljivanja zubi u Premium verziji – Fläsh Tooth Whitening. To je njemački sistem od kompaniji s dugogodišnjim iskustvom u razvoju sistema za izbjeljivanje zubi. 

- Do najljepšeg osmijeha za samo 199 KM - flash profesionalno izbjeljivanje zuba! Ne propustite! 

Opis ponude

Bijeli zubi oduvijek su bili dokaz zdravlja i adut ljepote, a o važnosti njihove higijene učimo od najranije dobi. No, koliko god da vodili računa o zdravlju svojih zubi, činjenica je da je njihova boja genetski određena i da s godinama poprima tamniju nijansu. Jednostavno rečeno, prirodna boja naših zubi ovisi o sastavu, građi i gustoći gradivnog tkiva zuba (dentina), a s godinama tamni jer caklina trošenjem postaje tanja i do izražaja dolazi boja dentina koji se nalazi ispod cakline. Također, mrlje na zubima lako se stvaraju - konzumiranjem kave, gaziranih pića, vina, alkohola, cigareta i lijekova, tako da kada dođemo u određene godine, rijetko tko od nas ima sasvim bijele i blistave zube. Nijedna pasta, niti poliranje ne može ih sasvim izbijeliti, naročito ne trajnije. Ipak, ne morate se miriti sa požutjelim zubima, još uvijek im možete vratiti bjelinu suvremenom tehnikom Premium Fläsh Tooth Whitening. 
Izbjeljivanje zubi se ni u kojem slučaju ne smije raditi bez kontrole profesionalca. Svakom pacijentu se mora pristupiti individualno, te su rezultati također individualni, međutim Fläsh Premium profesionalno izbjeljivanje garantira najbolje moguće rezultate kod svake osobe.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.