Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Želite vidjeti Raj na zemlji? Dođite u Dubrovnik i odsjednite u luksuznom Royal Blue Hotelu 5*

Smjestite se u luksuzni hotel Royal Blue 5* i platite samo 391 KM za dva noćenja na bazi POLUPANSIONA za dvije osobe u delux sobi sa pogledom na more uz korištenje wellnessa!

Napomene

 • Ponuda uključuje dva noćenja na bazi polupansiona  za dvije osobe u delux sobi sa pogledom na more uz korištenje wellnessa (sauna, bazen, fitness centar) + 20% popusta na sve dododatne spa usluge
 • Period iskoristivosti vaučera je od:
  - 01.11. do 29.12.2018
  - 03.01. do 31.03.2019
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Vaučeri se mogu spajati
 • Provjera raspoloživosti kao i rezervacija obavezna na broj telefona +38520440103 ili na mail:  reservations@importanneresort.com
 • Ponuda dodatno uključuje: Wi-Fi, besplatan parking, grijanje, klima, čišćenje
 • Jedno dijete do 2 godine u krevetiću gratis
 • Rani check in (prije 15h), rani check out (nakon 11h) - ovisno o rasploživosti i na zahtjev
 • Boravišna taxa nije uključena u cijenu i plaća se na recepciji hotela 1,20 EUR osoba/dan za 2018 godinu. 1,50 EUR osoba/dan za 2019 godinu.
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju a nije došao ili otkazao 48h prije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

U potpunosti smo posvećeni zadovoljavanju potreba i želja najzahtjevnijih gostiju. Pored atraktivnog eksterijera i raskošnog interijera, gosti Royal Blue Hotela imaju prilike uživati u brojnim pogodnostima koje smo osigurali za njih.


- Smjestite se u luksuzni hotel Royal Blue 5* i platite samo 391 KM za dva noćenja na bazi POLUPANSIONA za dvije osobe u delux sobi sa pogledom na more uz korištenje wellnessa!

Opis ponude

Najnoviji dragulj u sklopu Importanne Hotels & Resort, Royal Blue Hotel, otvorio je svoja vrata početkom travnja 2017.-e godine. Na nekoliko koraka od Jadranskog mora i najljepše šetnice u Dubrovniku, njegova idealna pozicija i bogat izbor sadržaja i pogodnosti za goste čine ga odličnim izborom za odmorišne i poslovne goste. Svih 81 Deluxe soba je vrhunski dizajnirano i sve su sobe opremljene najmodernijim sadržajima.


Hotel je udaljen 4 km od Starog grada, do kojeg se može doći učestalom autobusnom linijom. Gostima su na raspolaganju dva vanjska bazena, a iz raznih točaka u hotelu pružaju se prekrasne panorame na Jadransko more i obližnje grebene.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.