Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Želite zdrav i blistav osmijeh? Stomatološka ordinacija 3D je tu za Vas!

Platite samo 28 KM za popravku jednog zuba sa anestezijom, ultrazvučno skidanje kamenca, air flow (pjeskarenje), poliranje oba zubna luka i pregled

Napomene

 • Ponuda uključuje: popravaku jednog zuba sa anestezijom,
  ultrazvučno skidanje kamenca, air flow (pjeskarenje), poliranje oba
  zubna luka i pregled
 • Period iskoristivosti vaučera je od 24.10. do 27.11.2017. godine
 • Rezervacija je obavezna na broj 033 665 718.
 • Radno vrijeme od ponedjeljka do petka, u periodu od 09:00h do 18:00h
 • Vaučer se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Hitno Vam je potreban dobar zubar koji će se pobirnuti za Vas u najkraćem roku, ponuditi Vam odlične savjete i dočekati Vas uvijek sa osmijehom na licu? Mislite da je to nemoguće? 

Citydeal i ovaj put samo za Vas pronalazi odlične ponude po nevjerovatnim cijenama: 

- Platite samo 28 KM za popravaku jednog zuba sa anestezijom, ultrazvučno skidanje kamenca, air flow (pjeskarenje), poliranje oba zubna luka i pregled

Opis ponude

Opasnost za zube predstavlja i polagano pijuckanje zaslađenih pića, čajeva i kafe. Zube treba prati nakon svakog obroka, a najmanje dva puta dnevno, poslije doručka i prije odlaska na spavanje. Vrlo je važno znati da se zubi ne smiju prati neposredno poslije jela. 

U tom razdoblju, uslijed povišene kiselosti, zubna gleđ je posebno osjetljiva, pa se zbog čišćenja četkicom za zube može oštetiti, posebno nakon konzumiranja jela koja sadrže šećer ili kiselinu, kolača i voća. Poslije jela sa pranjem zuba treba pričekati najmanje 30 minuta. 

Bez sumnje, zdravlje zuba mnogo zavisi od načina ishrane, a njihov glavni neprijatelj je šećer koji se za vrijeme konzumacije, uslijed značajnog porasta kiselosti, pretvara u mliječnu kiselinu, što posebno pogoduje porastu štetnih bakterija. 

Najbolje bi bilo da steknete naviku da poslije nečeg slatkog pojedete neku od namirnica koja prirodno čisti zube, na primjer jabuku ili mrkvu. Sirovo voće ili povrće zahtijeva čvršće, snažnije i duže žvakanje, koje samo po sebi pridonosi boljem čišćenju usne šupljine i tako smanjuje rizik od kvarenja zuba.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Stomatološka ordinacija 3D nalazi se u samom centru grada, u ulici Branislava Đurđeva br.18. Nudimo sve vrste stomatoloških usluga, a izuzetno povoljne cijene su dovoljan razlog da nas posjetite. Dolaskom u ovu ordinaciju lično ćete se uvjeriti u kvalitet naših usluga i ljubaznost osoblja koje će se na svaki način pobrinuti o estetskom i zdravstvenom stanju Vaših zuba.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.