Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Često ste napeti i pod stresom. Idealno rešenje za vas je masaža lica i tijela uz 63% popusta!

Platite samo 14.90 KM medicinsku masažu cijelog tijela u trajanju od 60 minuta i masažu lica u trajanju od 10 minuta u Salonu Magic Touch!

Napomene

 • Ponuda se odnosi na medicinsku masažu  u trajanju od 60 minuta i masažu lica u trajanju od 10 minuta
 • Obavezna telefonska rezervacija na broj telefona 060 302 15 08. 
 • Radno vrijeme salona je od 14:00-20:00 svakim danom osim nedjelje.
 • Vaučer se može iskoristiti odmah nakon obavljene kupovine, a najdalje do 30.11.2018. godine.
 • Za željeni termin potrebno je napraviti što raniju rezervaciju. U protivnom će biti moguće koristiti samo preostale termine.
 • Vaučer
  se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin, a nije
  došao ili otkazao 48h ranije ili ukoliko nije iskoristio kupon u
  navedenom roku iskoristivosti.
 • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Samo jedna masaža može imati nevjerovatan učinak na cijelo tijelo. Osim izravnih fizičkih koristi poput poboljšanja cirkulacije, olakšavanja probave, opuštanja mišića, masažom možete postići i psihičke koristi. Sama spoznaja da se brinete o svome tijelu prouzrokovat će osjećaj koje se ne može postići ni jednim lijekom.

Glavobolja, grčevi, nesanica, napetost, stres – sve te tegobe se mogu ublažiti masažom! Priča o masaži počinje dodirom. Pažnja i osjećajnost, malo vremena i energije – to je sve što je potrebno za masažu.

Platite samo 14.90 KM medicinsku masažu cijelog tijela u trajanju od 60 minuta i masažu lica u trajanju od 10 minuta u Salonu Magic Touch!

Opis ponude

Medicinska masaža je metoda fizikalne terapije koja se služi nizom sustavnih pokreta na tijelu s ciljem manipulacije tjelesnim tkivima ( kožom, potkožjem, mišićima i mišićnom fascijom ). Izvodi se rukama u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni i živčani sustav te cirkulaciju krvi i limfe.
Klasična masaža je adekvatna kada želimo poboljšati cirkulacijski sustav. Iskustvo masera presudno je kod izbora tehnika koje su bitne kada želimo poboljšati prokrvljenost, tonizaciju ili opuštanje mišićnih skupina. Takvim načinom se pozitivno utječe na rad ostalih tjelesnih sustava ( ispravan rad organa, jačanje imunološkog sustava, čišćenje dišnih puteva, rada srca, kod prehlada itd. ).

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.