Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Četiri dana beskrajnog uživanja čekaju Vas u Pragu!

Agencija Galileo Vas vodi u čarobni Prag uz uključen prijevoz i tri noćenja sa doručkom za samo 219KM!

Napomene

 • ZA REALIZACIJU PUTOVANJA POTREBNO KUPLJENIH 15 VAUČERA!
 • Termin putovanja 28.02 – 04.03.2018. godine
 • CIJENA UKLJUČUJE:
  - Prijevoz autobusima visoke turističke klase, 
  - Troškove organizacije putovanja, 
  - Usluge pratioca/vodiča grupe,
  - 3 noćenja sa doručkom u 1/2 sobama u hotelu  3* u Pragu,
 • UZ DOPLATU:
  - FakultativnI izleti (Obilazak Praga 15,00€, krstarenje Vltavom 25,00€, Dresden 30,00€, obilazak  Budimpešte 10,00€, - paket izleta 75,00€)
 • Obavezno putničko-zdravstveno osiguranje  10,00 KM do 60 godina starosti,
 • Obavezno putničko-zdravstveno osiguranje preko 60 godina starosti iznosi 20,00KM,
 •  Doplata za 1/1 sobu 120,00 KM. 
 • Po kupovini vačera, potrebno je dostaviti slijedeće infomacije na mail info@galileotravel.ba 
  - Ime i prezime
  - Broj pasoša i datum rođenja
  - Kontakt telefon
  - Adresa stanovanja
  - Da li putnik posjeduje PZ osiguranje
 • Rok iskoristivosti vaučera je u navedenom terminu
 • Za putovanja važe Galileo travel Opći uslovi putovanja.
 • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Glavni grad Češke razoružaće Vas na prvi pogled sa svojom gordom ljepotom arhitekture usko isprepletanom s toplom ljubaznošću stanovništva. Iznimna ljepota svake od znamenitosti koja krasi grad ima svoju istoriju, o kojoj Vam vodiči mogu govoriti nadugo i naširoko. Zašto da posjetite Prag? Odgovor je jednostavan: ako još uvijek želite da doživite bajku, uputite se ka ovom zlatnom gradu.


Agencija Galileo Vas vodi u čarobni Prag uz uključen prijevoz i tri noćenja sa doručkom za samo 219KM!

Opis ponude

1. DAN, Srijeda  (28.02.2018), Sarajevo – Zenica – Doboj – Zagreb 
Okupljanje putnika ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu i polazak autobusa u 20:00h. Vožnja preko Zenice, Doboja,Banja luke do Gradiške. Noćna vožnja preko Hrvatske,Slovenije,Austrije...
2. DAN, Četvrtak (01.03.2018), Prag 
Dolazak u Prag u prijepodnevnim satima. Smještaj u hotel  u dogovoru sa vodićem,polazak (javnim prijevozom) prema centru grada,slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel,noćenje.  
3. DAN,Petak  (02.03.2018), Prag
Doručak. Poslije doručka mogućnost fakultativnog obilaska grada: Praški dvorac na Hradčanima (najveći dvorac u Češkoj, mjesto gdje su češki kraljevi, rimsk imperatori i predsjednici imali svoje urede, danas sjedište predsjednika Republike Češke), katedrala sv. Vita, bazilika sv. Georgija, muzej Franca Kafke. Nastavak razgledanja Malostranske namjesti, prelazak preko najstarijeg mosta u gradu (Karlov most), zatim odlazak na Starogradski trg (najdinamičnije mjesto u gradu gdje se nalazi i spomenik Janu Husu, stara gradska vijećnica sa svjetski poznatim astronomskim satom). Slobodno vrijeme u centru grada. U večernjim satima mogućnost odlaska na krstarenje Vltavom. Odlična prilika da uživate u večernjoj panorami  Zlatnog grada. Povratak u hotel. Noćenje.
4. DAN, Subota (03.03.2018), Prag – Dresden – Prag
Doručak. Nakon doručka odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet u Dresden, grad na istoku Njemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Obilazak grada: Bruhelska terasa, Hofkirche(katolička katedrala), Semperoper, Zwinger, Furstenzug (zid Saskih vojvoda), Frauenkirche (Bogorodična crkva). Slobodno vrijeme u centru grada. Povratak prema Pragu i dolazak u večernjim  satima. Noćenje.

5. DAN, Nedjelja  (04.03.2018), Prag – Beč – Banja luka - Sarajevo 
Doručak.Nakon doručka polazak prema dvorcu Schonbrunn koji se nalazi u Beču. Dvorac Schonbrunn, ljetna imperijalna rezidencija Habzburgovaca. Šetnja kroz park koji ga okružuje i obilazak Glorijete uz zadžavanje od cca 1h... Nakon razgledanja vanjskog dijela dvorca slijedi obilazak grada: vrtovi Belvedere, Bečki  ring, Opera, zgrada Parlamenta, Rathaus, Stephanskirche. U dogovoreno vrijeme polazak prema Bosni i Hercegovini  i dolazak u kasnim večernjim satima.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Turistička agencija Galileo Travel u svom dugogodišnjem radu bavi se: organizacijom turističkih aranžmana u zemlji i inostranstvu, organizacijom ljetovanja i zimovanja, sajmova u zemlji i inostranstvu, đačkih ekskurzija, škola u prirodi, obezbjeđenjem prevoza i smještaja za međunarodne kongrese, receptivnim turizmom ( prihvat grupa i pojedinaca, transferi, smještaj, vodička služba itd. ). Zahvaljujući iskusnim i kvalitetnim kadrovima, kao i načinima rada i poslovanja po propisu svjetskog marketinga, putnička agencija Galileo Travel, se svrstala među najkvalitetnije putničke agencije u Bosni i Hercegovini. Cilj nam je iz godine u godinu, proširivati ponudu i pri tome zadržati i unaprijediti postojeći kvalitet.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.