Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Fantastičan doček Nove godine u prelijepom Splitu sa smještajem u centru grada!

Platite samo 331 KM za tri noćenja za dvije osobe u luksuznom apartmanu 4You u centru Splita!

Napomene

  • Ponuda uključuje 3 noćenja za dvije osobe u apartmanu 4You u centru Splita
  • Obavezna je provjera i rezervacija termina prije dolaska na e-mail: apartment4you.insplit@gmail.com
  • Rezervacija se obavlja u skladu sa smještajnim kapacitetima.
  • Vaučeri se mogu iskoristiti u periodu Nove godine i to od 28.12 do 03.01.2017. godine
  • Check in od 14h, Check out do 12h
  • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili otkazao najmanje 48h ranije ili ukoliko korisnik nije iskoristio vaučer u navedenom roku iskoristivosti.
  • Vaučere nije moguće stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Splićani, kao i gosti Splita će i ovu Novu godinu moći dočekati na otvorenom. Drvene kućice kod kojih će posjetioci moći kupiti specijalitete(eno-gastro), biti će tradicionalno postavljene na Rivi. Grad će biti specijalno okićen i zbog turista koji se očekuje u Splitu za Novu godinu, kao i zbog građana koji su odlučili provesti novogodišnje praznike u Splitu. To će biti prava zabava za pamćenje uz vrhunsku zvučnu i svjetlosnu produkciju. Naravno doček će pratiti raznovrsna ugostiteljska ponuda a zabava će potrajati do ranih jutarnjih sati. Kao i svake godine predviđen je i prekrasni ponoćni vatromet. Ako još niste odlučili, možda je baš Split vaš izbor.

Opis ponude

Apartman 4 You se nalazi u Splitu, samo 4 minute hoda (cca. 350 metara) od Dioklecijanove palače.  U apartmanu su dostupni klima - uređaj i Wi – Fi
Gosti mogu istražiti centar Splita sa brojnim restoranima, barovima i trgovinama ili se opustite na poznatoj plaži Bačvice, što je samo 15 - ak minuta hoda. Muzej grada Splita je 400 metara od apartman 4 You u Splitu, dok je Narodni trg - Pjaca je 400 metara od objekta.

Stan je kompletno opremljenu kuhinjom s aparatom za kavu , kupaonica, spavaća soba i prostor za sjedenje s kaučom na rasklapanje i LCD TV sa kablovskim kanalima.
U blizinu su glavna autobuska i željeznička stanica, kao i trajektna luka Split sa svakodnevnim vezama na otocima, je također 10-ak minuta hoda. Zračna luka Split nalazi se na 25 km i pick-up usluga može biti organizovana.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.