Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Fantastična ponuda!!! 70% popusta za brazilsko feniranje keratinom!

Platite samo 45 KM za tretman brazilskog feniranja sa keratinom u beauty studiu Didier i imajte idealnu frizuru nakon svakog pranja!

Napomene

 • Ponuda uključuje tretman brazilskog feniranja sa keratinom
 • Doplata za kosu paž 20 KM
 • Doplata za srednju dužinu kose 30 KM
 • Doplata za dugu kosu 40 KM
 • Doplata za ekstra dugu kosu 50 KM
 • Vaučer vrijedi za jednu osobu
 • Rok iskoristivosti vaučera do 30.09.2017
 • Rezervacija obavezna na broj telefona 033/862-288
 • Beuty studio Didier se nalazi na adresi Terezije bb, Skenderija
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko korisnik isti nije iskoristio u navedenom roku iskoristivosti
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Svi bi htjeli u Brazil! Neko na karneval, neko po srodnu dušu, neko da se "lopta", a neki jednostavno da uživaju u najpoznatijoj plaži na svijetu :)
Ovo su uglavnom neostvarene želje, pogotovo za ove što se "loptaju" :) Mi Vas u ovoj ponudi ne vodimo u Brazil, ali ćemo pokušati da ga bar malo približimo...

- Platite samo 45 KM za tretman brazilskog feniranja sa keratinom u beauty studiu Didier i imajte idealnu frizuru nakon svakog pranja!

Opis ponude

Želite li da vasa kosa bude svilenkasta i jaka, sa smanjenim volumenom i prirodnim izgledom? Brazilski tretman keratinom je produkt sastavljen od najboljih sastojaka u svjetskoj kozmetologiji. Sa ekstraktom kakaoa i odlične čokoladne arome ovaj produkt će smanjiti volumen vaše kose i povećati njen sjaj. Sa svojim sadržajem hidroliziranog keratina, vitamina, ekstrata kakaoa, kolagenom, polikaterinom i kombinacijom silikona štiti vašu kosu od mehaničkog uticaja pegli za kosu i fena.


Šta je Keratin
Struktura kose je kombinacija kompleksnih proteina zvanih keratin i njene prirodne vlažnosti. U zdravoj kosi zastupljenost keratina je oko 90% dok je preostalih 10% vlažnost. Keratin je generalno odgovoran za čvrstinu i otpornost kose, dok je njena prirodna vlažnost u glavnom odgovorna za elastičnost, fleksibilnost, mekoću i njen prirodni, zdrav izgled. Na žalost, ispravljivaži kose, boja, mini val, feniranje, sunce, zagadjenost, kemikalije u bazenima pa čak i svakodnevno tretiranje kose kao što je česljanje mogu da unište nivo keratina i vlažnosti u kosi.

KAKO RADI?

Ovo je revolucionarni tretman koji koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio oštecenu kosu zamjenjujući njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih kemijskih procesa. Ovaj napredni tretman proizvodi keratinske nanomolekulue koje preobražava u mikro granule koje su zatim učesljane u kosu. Za razliku od tradicionalnog keratinskog spreja (npr. dubinsko pranje kose), ovaj tretman u kremastoj strukturi prodire duboko u oštećenu i ispucalu dlaku bez ostavljanja suhog izgleda kose.

KAKO ĆETE PREPOZNATI DA JE VAŠA KOSA OŠTEĆENA?

Vaša kosa će izgledati i na dodir ce biti suha, slamasta i bez sjaja. Ako bi smo pažljivo pogledali našu kosu pod mikroskopom vidjeli bi ispucale, razdvojene dijelove, pa čak i manje otvore na dlaci.

Pomakom u naprednoj nanotehnologiji, naučnici u Brazilu su otkrili potpuno novi i trajni tretman kose koji moze 'vratit vrijeme unazad’ i obnoviti strukturu vaše kose vrativši joj izgled koji je priroda originalno podarila: mekana, sjajna i zdrava.

Brazilski tretman koristi nanomolekularni keratin, molekuli toliko mali da je moguće staviti milijune njih na vrh igle. Nevjerovatno fine i moćne molekule keratina ulaze duboko u oštećene dijelove kose ispunjavajući ih u potpunosti. Molekule se zatim pričvršćenuju za kosu sa drugim dijelovima kore dlake formirajući trajni, pripadajući keratin, bas kao prirodni. Rezultat je lijepa, mekana i svilenkasta kosa superiornog izgleda i nevjerovatnog sjaja. Kosa momentalno postaje zdravija i lakša za održavanje.

Brazilski tretman keratinom doslovno vraća život vašoj kosi. Obnova kose nakon prvog tretmana je u prosjeku 80% uspješna, 90% nakon drugog i 100% nakon trećeg nanosenja. Ovaj tretman koristi isti protein keratina koji se nalazi u kosi, ali u manjoj veličini, koji je onda pričvršćen za strukturu kose zarad njenog trajnog oporavka.

Brazilski tretman keratinom je jednostavno najbrži, tehnički najnapredniji i najefikasniji oporavak kose na svijetu. Ova nova vrsta tehnologije je uspješna na svim vrstama kose ali najveći rezultati su postignuti na ekstremno oštećenoj kosi.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.