Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

FIRST MINUTE ponuda: rafting avantura na Tari, drugom najvećem kanjonu na svijetu!

Za samo 121 KM čeka Vas nezaboravno iskustvo: rafting na Tari, džip safari i planinarenje kroz NP Sutjeska sa uključenom opremom i dva noćenja!

Napomene

 • Ponuda uključuje:  Rafting na Tari, džip safari i planinarenje kroz NP Sutjeska sa prijevozom u toku trajanja aranžmana
 • Rafting opremu
 • Dva noćenja u drvenim bungalovima
 • Taksu za rafting u iznosu od 4,50 EUR
 • Boravišnu taksu
 • Taksu za NP Sutjeska i Trnovačko jezero
 • Licencirane vodiče za divlje rijeke i vodiče za prašumu
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši direktno sa ponuđačem na broj telefona: +387 65 475 201 putem Vibera ili WhatsApp-a ili putem emaila: highlandertim@hotmail.com
 • Period iskoristivosti ponude je od 15.04. do 30.09.2018. godine
 • Slobodni termini su ostali samo radnim danima
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Moguće je nadoplatiti za obroke: doručak 5 EUR-a, ručak 9 EUR-a i večera 8 EUR-a
 • Kupci mogu donijeti i svoju hranu dok se piće ne može donositi
 • Prijevoz od Vaše lokacije do kampa nije uračunat u cijenu
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Rafting u kanjonu Tare predstavlja spoj nezaboravne avanture i aktivnog odmora koji svako od Vas mora bar jednom u životu iskusiti. Zato što prije rezervišite svoju rafting avanturu po ovoj nevjerovatnoj cijeni. A za sve iskonske ljubitelje prirode, koji vole planinarenja i osvajanje novih predjela predlažemo baš ovaj aranžman jer on predstavlja savršen spoj: raftinga Tarom i džip safari, kao i hajking kroz prašumu Perućicu pa sve do Trnovačkoj jezera. Vidjećete predjele posljednje prašume u Evropi „Perućice”, njen vodopada Skakavac koji je visok čak 73 m i sa Highlander Timom ćete osvojiti Trnovačko jezero, koje je zbog svog srcolikog oblika poznato u cijeloj Evropi. 


Za samo 121 KM čeka Vas nezaboravno iskustvo: rafting na Tari, džip safari i planinarenje kroz NP Sutjeska sa uključenom opremom i dva noćenja!

Opis ponude

1.DAN: Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon što se smjestite u rezervisani planinski bungalov ukoliko želite možete poručiti večeru (oko 20h). Potom slijedi druženje kraj logorske vatre uz muziku.

2. DAN: Doručak za sve koji to žele je u ranim jutarnjim časovima (oko 08h), a potom pripreme za polazak na džip safari i hajking avanturu. Našim terenskim vozilima krećemo u 9h u pravcu Nacionalnog parka ”Sutjeska”. Nakon sat vremena vožnje dolazimo do prašume Perućica, najočuvanijeg prašumskog rezervata u Evropi gdje ćemo vidjeti i vodopada Skakavac koji je visok 73 m. Zatim slijedi posjeta vidikovcu na Prijevoru, platou ispod Maglića, najveće planine u BiH, odakle put nastavljamo prema Trnovačkom jezeru (1,30h hoda). Na jezeru pravimo pauzu za kupanje i odmor. Povratak u kamp Highlander je predviđen za 17h gdje je organizovan tradicionalni ručak. Ukoliko ste zainteresovani možete poručiti ručak prije odlaska na džip safari u NP Sutjeska. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u šetnji pored rijeke, društvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, mali fudbal i sl.). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.

3. DAN: Nakon što gosti kampa završe doručak (oko 8h) slijedi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odijelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo našim terenskim vozilima do Brštanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sjedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sjedenju, ponašanju u čamcu i tehnikama veslanja divljom i brzom rijekom. Nakon toga slijedi rafting najuzbudljivijim dijelom rijeke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osvježenje. Nakon Tare slijedi još 5km raftinga rijekom Drinom (kod Šćepan polja, rijeke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina) sve do kampa Highlander gdje je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak dovoljno je da ga poručite prije odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se završava. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu – pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Višegrada, Trebinja ili Dolinu heroja.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.