Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

FIRST MINUTE: TAJLAND - Netaknuta priroda, skrivene plaže.. Destinacija koju vrijedi posjetiti!

SABAI TRAVEL - nezaboravnih 6 noćenja u KRABI-u + 3 noćenja u BANKOK-u platite po jedinstvenoj cijeni od 1958 KM!

Napomene

Ponuda uključuje putovanje na Tajland 18.10.2018

U cijenu aranžmana je uključeno:
- Avio karta Beograd- Krabi - Bangkok - Beograd (Ručni prtljag 8kg, prtljag 23kg)
- Aerodromska taksa za internacionalni let
- Avio karta lokalni let Krabi-Bangkok( Ručni prtljag 8kg, prtljag 20kg)
*napomena taksa lokalnog leta je uključena u cijenu karte odnosno aranžmana
- Transferi aerodrom - hotel - aerodrom na Tajlandu (mini van sa ugrađenom klimom) - Smještaj na bazi doručka
- Viza
- Putno osiguranje
- SIM cad plus neograničen internet sve vrijeme
- VODIČ NA MATERNJEM JEZIKU
U cijenu aranžmana nije uključeno:
- Fakultativni izleti
- Personalni troškovi
VAŽNE NAPOMENE:
Dokumenta potrebna za VIZU:
1. Original pasoš koji mora da važi jos najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u Tajland (neophodno je
da u pasošu budu najmanje dvije prazne strane)
2. Fotokopija prednje strane pasoša
3. Fotokopija povratne avio karte
4. Popunjen visa formular – sve VELIKIM slovima
5. Kolor fotografija 4 x 6 cm

Po kupovini vaučera javiti se agenciji na broj telefona  +381 64 302 7777 ili na mail info@sabaitravel.rs

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Kraljevina Tajland nastala je u 13. vijeku i jedina je zemlja u kopnenom dijelu jugoistočne Azije koju nisu kolonizirali Britanci ili Francuzi. Savremeni Tajland zemlja je s vrlo razvijenim turizmom; hiljade raskošnih tajlandskih budističkih hramova i samostana te dugih i čistih plaža privlače posjetitelje iz cijelog svijeta. Tajland, ili po starom imenu Siam, je očaravajuća zemlja u samom srcu jugoistočne Azije. Turisti njene otoke i obalu jako posjećuju u svim godišnjim dobima, a posebno mjesta u kojima su snimani poznati filmovi kao što su “Čovjek sa zlatnim pištoljem“, “Ana i kralj“, “Most na rijeci Kwai“ i drugi u kojima se mogu vidjeti prekrasni pejzaži Tajlanda.


SABAI TRAVEL - nezaboravnih 6 noćenja u KRABI-u + 3 noćenja u BANKOK-u platite po jedinstvenoj cijeni od 1958 KM!

Opis ponude

Program putovanja:
18.10.2018. Polazak sa Aerodroma Nikola Tesla Beograd, u 12:00 h, okupljanje grupe na aerodromu 2 sata ranije. Let do Krabija sa presjedanjem u Dohi. U Dohu se stiže u 18:00h. Polazak iz Dohe u 19:45h.

19.10. - Dolazak u KRABI u 07:05h(+1). Sastanak sa predstavnikom na destinaciji. Odlazak do Boat Lagoon na doručak i mogućnost organizovanja Thai masaže (500baht). Nakon toga transfer do hotela, check in 14h. Slobodan ostatak dana. Noćenje.

20.10. - Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni izlet 2 u 1 full day tour na privatnom brodu. Vodimo Vas na najljepša ostrva i plaže u zalivu poznatijem pod imenom Phang Nga Bay, mozemo obići James Bond ostrvo i kayakom proći kroz najpoznatiju Tajlandsku pećinu Phraya Nakhon Cave. U povratku svraćamo na Koh Yao Yai ostrvo još uvek nedovoljno istraženo i vrijedno svakog minuta, gdje ćemo se uz koktele i večeru opustiti i uživati. Povratak u hotel sa osmijehom na licu. Noćenje.

21.10. - Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni izlet na Four islands full day tour. Obilazak 4 najpoznatija ostrva u blizini Krabija, savršen izlet za stvaranje novih uspomena na Tajlandu. Noćenje.

22.10. - Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Emerald pool tour. Obilazak Smaragdnog prirodnog bazena, Hram Tigrova pećina i jahanje slonova. Noćenje.

23.10. - Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni izlet na Hong island full day tour. Dan na divnim plažama Hong ostrva i obilazak lagune. Noćenje.

24.10. .- Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

25.10. - Doručak. Odjavljivanje iz hotela, transfer do aerodroma. Lokalni let iz Krabija za Bangkok. Transfer do hotela, check in. Slobodno vrijeme ili fakultativni izlet na Bangkok City and temple tour. Obilazak glavnog grada Tajlanda i najvažnijih hramova + Dinner Cruise by Chaophraya cruise. (Vecera na brodu dok plovite rekom Chaophraya i uživate u pogledu na Bangkok.). Noćenje.

26.10. - Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni izlet na Ayutthaya by coac hand cruise. Obilazak drevnog
grada Tajlanda, putovanje kroz historiju. Noćenje.

27.10. - Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni izlet na Floating market tour. Obilazak najpoznatije plovece pijace i šoping. Povrtak u hotel, noćenje.

28.10. -Slobodno vrijeme u gradu. Odjava iz hotela. Let iz Bangkoka za Srbiju u 20:55h, presijedanje u Dohi .

29.10. -Dolazak u Beograd u 10:35h.

- Preporučujemo da se putnici informišu o uslovima ulaska na Tajland (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje...) na web stranici ambasade Tajlanda ili lično u ambasadi. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju.
- Organizator putovanja zadržava pravo promjene programa putovanja i izmjene redosljeda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja usljed nepredviđenih okolnosti (zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, štrajk, gužve u saobraćaju...).
- Putnici su dužni da dva dana pred put provjere tačno vrijeme leta. Nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija. Agencija ne snosi odgovornost usljed promjena avio konekcija od strane avio kompanije.
- Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...). Preporučuje se putnicima da sa sobom ponesu lijekove za stomačne probleme kao i sredstva za dezinfekciju.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.