Zatvori

First minute - Zimski raspust provedite na svježem zraku, u Pino Nature Hotelu!

Noćenje sa doručkom za cijelu porodicu u prekrasnoj zimskoj čaroliji za nevjerovatnih 129 KM!

Napomene

 • Ponuda uključuje:
  - Noćenje za cijelu porodicu (2 odraslih i 2 djece do 6 godina)
 • - Minimalan boravak 2 noćenja
  - Doručak za cijelu porodicu
  - Besplatno korištenje Welness centra (bazeni, saune, fitness)
  - Besplatno korištenje dječije igraonice Pino Kids Club
  - Besplatan WIFI u cijelom hotelu
  - Besplatan parking
  - Popust od 20% na sve naše masaže
 • Ponuda vrijedi isključivo za period od 02.01 do 31.01.2017
 • Boravišna taksa nije uključena u cijenu i plaća se 2 KM po osobi/noći
 • Doplata za polupansion ili puni pansion iznosi 20 KM po obroku.
 • Doplata za Deluxe sobu iznosi 10 KM po osobi po noći.
 • Obavezna je telefonska provjera raspoloživosti kao i rezervacija na broj telefona 033/257-800
 • Rezervacija se obavlja u skladu sa smještajnim kapacitetima. Za željeni termin potrebno je napraviti što raniju rezervaciju u protivnom biće moguće koristiti samo preostale termine.
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili otkazao  ili ukoliko korisnik nije iskoristio vaučer u navedenom roku iskoristivosti.
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Zajedno cemo se sankati na našem mini skijalistu, kupati u našem wellness centru, igrati u Pino Kids igraonici i uzivati u ukusnim domaćim delicijama naših kuhara...

- Noćenje sa doručkom za cijelu porodicu u prekrasnoj zimskoj čaroliji za nevjerovatnih 129 KM!

Opis ponude

Rijetko koje zemlje u svijetu imaju planinu u samom centru glavnog grada. Sarajevo sa ponosom može reći da ima nešto takvo – Trebević!!!  Sarajevski jedinstveni stil života, bosanska originalnost, toplina, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacije su ono što hotelu PINO daje unikatnost i to sve na nadmorskoj visini od 1070 m. 22 sobe i 2 apartmana su prožeta toplinom prirode i savremenog komforta sa jedinstvenim pogledom na planine. 
Iskoristite bezbroj mogućnosti zabave u spektakularnom planinskom ambijentu kako ljeti tako i zimi.
Pino wellness centar, rijetki dragulj Sarajeva, predstavlja kompletnu njegu i relaksaciju.  Iskustvo kombinovano prirodnim elementima kao što su čista planinska voda i planinsko bilje zajedno sa tradicijom luksuzne evropske spa kulture daju jedinstven doživljaj. 
U našem restoranu “Prvi Šumar“ birajte između tradicionalnih specijaliteta i internacionalne kuhinje ili prepustite se iznanađenju inovativnih i kreativnih jela naših kuhara.
Naš tim će se pažljivo brinuti o svim Vašim željama, aktivnostima, transferima 24 h dnevno. Brigu za Vaše najmlađe vodit će naš posebno odabran tim zadužen za aktivnosti u Pino Kids Club-u.
Naš lijepo osvijetljeni prostor za konferencije je podijeljen u dvije prostorije. Zajedno sa krovnom teresom i prostorom oko hotela, možemo obezbijediti bilo koji tip event-a ili druženja, što PINO NATURE HOTEL čini jedinstvenim u izboru lokacije za ovakve događaje. 

marketing

Relax Tours je počeo sa radom u jednoj maloj poslovnici u Sarajevu sada već davne, 1988. godine. Bili smo prva privatna turistička agencija u Bosni i Hercegovini i pojavili smo se sa tada potpuno novim konceptom usluge: kompletan paket aranžman sa smještajem, avionskom kartom, transferima, itd – sa samo jednom rezervacijom. To je bio početak jedne nove ere, ere gdje su daleka putovanja postala pristupačna običnom covjeku. Danas nam je, kao najvećoj turističkoj agenciji u BiH, cilj da ponudimo i obezbijedimo najširi mogući spektar turističkih usluga za individualce, porodice, poslovne ljude i grupe (kako za „incoming“ tako i za „outgoing“ turizam) s povoljnim cijenama koje su pristupačne svim budžetima... Opremljeni smo i sposobni da klijenteli, čija su očekivanja sve profinjenija i zahtjevnija, pružimo nivo usluge koji očekuju i zaslužuju.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.