Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Glatke noge su uvijek IN! Učinite kožu neodoljivom uz depilaciju u salonu FACTORY!

Riješite se neželjenih dlačica i dovedite Vaše noge do savršenstva za samo 12 KM

Napomene

Ponuda uključuje:
  • Depilaciju šećernom pastom cijelih nogu 
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 25.12.2018. godine
  • Rezervacija obavezna na broj 060/329 9013
  • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik zakazao termin a nije dosao, ili otkazao 24h prije
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Savršeno glatku kožu nije samo moguće imati pomoću Photoshop-a. Pravilnom i redovnom njegom, kožu možete dovesti do savršenstva. Jedna od najvažnijih vrsta njege je njega kože nogu. Na nogama je najveći pritisak, one izdržavaju težinu cijelog tijela, svaki dan se koža nogu izlaže raznoraznim materijalima, koža trpi depiliranje ili brijanje. Zato je veoma bitno da redovno radite pilinge i da koristite odgovarajuće kreme i losione kako biste hidrirali kožu, savjeti su Beauty studija Factory! Jer, popusti u CityDeal-u su slatki!

- Riješite se neželjenih dlačica i dovedite Vaše noge do savršenstva za samo 12 KM

Opis ponude

Iako mnogima pitanja o brazilskoj depilaciji i dan danas znaju biti neugodna, ne trebate brinuti oko toga. Depilacija šećernom pastom djeluje na način da se dlačica izvlači zajedno s korijenom ispod površine kože. Na taj način dlačice s vremenom postaju sve tanje i rjeđe, a i znatno se usporava njihov rast. Naravno, da se razumijemo, kao i svaka depilacija, tako i brazilska depilacija šećernom pastom nije potpuno bezbolna. Prije prvog tretmana bilo bi idealno pustiti da dlačice narastu oko 5 milimetara. Također, ako su dlačice preduge, trebalo bi ih skratiti na duljinu od oko 5 milimetara, kako bi uklonili mogućnost nepotrebnog čupanja prilikom nanošenja paste na tretirano područje. Pasta s dugotrajnim učinkom uklanja dlačice duljine 1.5 milimetara tek nakon što se uspostavi ujednačeni ciklus rasta dlake. Zbog pucanja dlačica prilikom depilacije voskom ili nakon brijanja korijen je izrazito čvrst, a dlačice su u različitim fazama rasta.  Uklanjanje dlaka koje su u različitim faza rasta neće dati dovoljno dobre rezultate kao depilacija nakon ujednačenog ciklusa rasta dlake, zato se depilacija šećernom pastom preporučuje jednom u 3-6 sedmica kako bi ih uklonili u anagenoj fazi, kada se dlaka još nije dovoljno razvila. Na taj način bol prilikom depilacije je svedena na minimum, a rezultati su trajniji. Jedna od uvijek prisutnih briga i ciljeva savremenih žena koje brinu o svom izgledu i njezi tijela jesu nježne i glatke noge. Depilacija je nabolje rešenje za to. Zato Vam u saradnji sa salonom ljepote Beauty Factory nudimo kompletan tretman uklanjanja neželjenih dlačica cijelih nogu!

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.