Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Grad za svačiji ukus! Posjetite veličanstveni Beograd i odsjednite u vrhunskim apartmanima!

Platite samo 156 KM za 2 noćenja za dvije osobe u Star ili Green apartmanu!

Napomene

Ponuda uključuje:
 • Dva noćenja za dvije osobe u Star ili Green apartmanu
 • Doplata za svaku slijedeću osobu je 10 EUR
 • Rok iskoristivosti ponude je do 25.12.2018.
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši na broj telefona: +381 60 5050 595 ili na e-mail rentacc@gmail.com
 • Jedno dijete do 6 godina u krevetu sa roditeljima boravi GRATIS
 • Boravišna taksa nije uključena u cijenu i iznosi 1,50 eura osoba/dan
 • Parking nije uračunat u cijenu, moguća reervacija na upit 10 eura po danu
 • Check in od 12:00 sati, a check out do 11:00 sati
 • Vaučer se smatra iskorištenim u koliko je korisnik rezervisao termin a nije došao ili otkazao 48h prije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Beograd, grad na dvije rijeke, postao je odredište za sve one koji žele dobru zabavu. Posjeta Kalemegdanu i Beogradskoj tvrđavi, šetnja Knez Mihajlovom ulicom, obilazak gradske jezgre i znamenitosti grada, te vrijeme za kupovinu i izlazak, učinit će ovo putovanje savršenim!

- Platite samo 156 KM za 2 noćenja za dvije osobe u Star ili Green apartmanu!

Opis ponude


Apartman “STAR” se nalazi u strogom centru Starog grada u neposrednoj blizini Knez Mihajilove ulice, glavne pješačke zone grada. Apartman Star je prelijep studio, izuzetno funkcionalno opremljen, sa kompletno novim namještajem. Ovo je stan u kome gosti naprosto uživaju u intimnoj atmosferi kojom odiše i uvek iznova žele da borave u njemu. Apartman se sastoji od kupatila, predsoblja i sobe sa kuhinjom i iz njega se pruža pogled na Studenski park, u kome možete uživati u slobodnim satima. U dnevnoj sobi se nalazi udobna ugaona garnitura na rasklapanje. Ono što ovaj stan na dan čini još atraktivnijim je neposredna blizina svih najvažnijih gradskih institucija, kulturnih događaja, noćnih klubova, restorana, kao i čuvenog Kalemegdana, koji je na dva minuta pješke.
Apartman se nalazi na 8. spratu, veličine je 24 m2 i prilagođen je za smeštaj 2 osobe. Dobrodošli u Beograd!

Mali romantični studio GREEN u Beogradu, lociran u Starom gradu na Dorćolu. Na svega nekoliko koraka je čuvena tvrđava Kalemegdan, u davnim vremenima bastion Beograda sa najlepšim i najvećim parkom kao i ZOO vrtom.

Bez obzira što je ovaj stan na dan u strogom centru, nalazi se u prilično mirnoj ulici, tako da je veoma tih i miran za spavanje. Apartman je namešten u moderno klasičnom stilu, sa mnogobrojnim detaljima, koji ga čine veoma udobnim. Iz sobe se izlazi na terasu sa koje se pruža pogled na Kalemegdan.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Renomirana agencija za dnevni najam apartmana Crystal Code Apartmani su pionir i lider uslužnog rentiranja na prostoru Beograda. Agencija Crystal Code Apartmani osnovana je 2005. godine i raspolaže kompletno opremljenim apartmanima svih struktura i kategorija. Apartmani se nalaze na najatraktivnijim turističkim, šoping i poslovnim lokacijama u strogom centru Beograda i na Novom Beogradu. Crystal Code Apartmani su idealan partner posetiocima Beograda koji žele da budu u centru zbivanja. Naši apartmani su pažljivo odabrani, prema najvišim standardima i racionlna su alternativa hotelskim uslugama.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.