Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Hidratizirajte i očistite Vaše lice od akni i mitesera u studiju AJLA!

Dubinsko čišćenje lica od akni i mitesera + hidratacija lica u kozmetičkom studiju AJLAA za samo 14.90 KM!

Napomene

Ponuda uključuje:
  • Dubinsko čišćenje lica od akni i mitesera + hidratacija lica
  • Period iskoristivosti ponude je do 30.04.2018.
  • Obavezna rezervacija termina na broj 062 382 511.
  • Kozmetički studio AJLAA se nalazi u Ulici Latička 1/2 (Stup - Tibrine zgrade)
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid.
  • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Težnja nam je da i Vi osjetite djelić opuštajućeg ugođaja za vrijeme korištenja bilo kojeg od naših vrhunskih tretmana. Usredotočenost na kvalitetu i individualan pristup prema svakom klijentu pretpostavlja našu profesionalnost i srdačnost. Naše stručno usavršavanje i praktično primjenjivanje novih kozmetičkih metoda uljepšavanja i tretiranja stvorilo je veliki krug zadovoljnih stalnih i povremenih klijenata.


- Dubinsko čišćenje lica od akni i mitesera + hidratacija lica u kozmetičkom studiju AJLAA za samo 14.90 KM!

Opis ponude

Kao što znamo s godinama naše lice gubi elastičnost koja dovodi do pojava bora. Postoje dodatni faktori koji pridonose tome, a to su gravitacija, izloženost suncu, stres, pušenje, alkohol, nekvalitetna prehrana. 

Tretman čišćenja lica podrazumijeva klasično čišćenje lica koje je potrebno svakom tipu kože bar jednom mjesečno. Otvaranje pora pomoću pare i mehaničko čišćenje lica od mitesera i akni. Kada se koža očisti nanosi se maska koja se određuje na osnovu tipa kože.

Jedan od organa na kojem se među prvima primjećuje nedovoljan unos vode je upravo koža. Kada organizmu nedostaje voda, stanice se isušuju, ubrzava se njihovo starenje i na kraju odumiru. Zbog nedostatka vode, vezivno tkivo slabi, slabe i vlakna kolagena i elastina pa koža gubi napetost i elastičnost, postaje naborana i beživotna. Adekvatan unos vode pomaže u otklanjanju otpadnih tvari i "čisti" kožu.

No, osim iznutra, kožu je potrebno hidratizirati i izvana kako bi ostala zdrava i elastična. Naime, koža se pod utjecanjem vanjskih faktora poput sunca, vjetra, klima uređaja i prašine isušuje, zadebljava, ubrzano se stvaraju bore i nepravilne nakupine pigmenta-hiperpigmentacije, a sunce pak potiče stvaranje slobodnih radikala. Stoga je svakodnevna hidratacija iznimno važna, no lice je često vrlo teško održati hidratiziranim tijekom cijelog dana. Hidratantne kreme i losioni ne čuvaju kožu od isušivanja od jutra do večeri te stoga možeš osjetiti zatezanje kože na određenim područjima na licu. Čak su i nedavna klinička ispitivanja potvrdila da se neka područja lica poput obraza, sljepoočnica, čela i čeljusti isušuju puno brže od ostalih što je logično jer su više izložena utjecaju okoline.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.