Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Hotel Radisson Blu Resort & Spa 4* u Splitu: POSEBNA PONUDA do 31.03.2019.

Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe uz korištenje Spa centra za NEVJEROVATNIH 339 KM

Napomene

 • Ponuda uključuje:
   - Dva noćenja za dvije osobe

  - „Super Buffet Doručak“, SPA centar (unutarnji bazen, Jacuzzi, teretana, yoga soba, saune, ručnici), wifi, PDV i parking. 
 • Iskoristivost vaučera od 21.12.2018. – 31.03.2018. (vrijedi isključivo za rezervacije od petka do nedjelje. Iznimno uključujući datume od 21.12.2018. – 26.12.2018., a isključujući 31.12.2018.) 
 • Tip sobe: Superior soba (max 3 osobe)
  Posebni popusti: 10% popusta na sve SPA tretmane  
 • U cijenu nije uključeno:
   - Boravišna taksa 8 HRK po danu po osobi do 31.12.2018., od 01.01.2019. 10 HRK po danu po osobi
  Otkaz rezervacije nije moguć.  
 • Opcionalne nadoplate: 190 HRK večera i 225 HRK po osobi po noći dodatni krevet 
 • Obavezna rezervacija i provjera raspoloživosti na e-mail: reservations.split@radissonblu.com ili booking.split@radissonblu.com Tel: 00385 21 30 30 69 ; 00385 21 30 30 65 (Radno vrijeme odjela rezervacija od ponedjeljka do petka od 08:00 – 18:00h 
 • Promotivni kod: BLAG18 (obavezno navesti pri najavi rezervacije) 
 •  Rezervacije se vrše isključivo u skladu sa raspoloživim kapacitetima, prije kupovine obavezno izvršiti rezervaciju željenog termina. 
 • Molimo Vas da rezervišite Vaš termin na vrijeme 
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je kupac rezervisao termin, a nije došao ili otkazao termin najkasnije 48h ranije. 
 • Posebne napomene: Obnovljena Termalna Zona i Tiha Soba SPA centra kao i dekor soba za tretmane 
 • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Doživite snažan utisak pri ulasku u hotel Radisson Blu resort & Spa, Split, Hrvatska. Bijele šljunčane plaže i plavo jadransko more u neposrednoj blizini hotela napraviti će da se osjećate kao u snu. Poslovni gosti također cijene lokaciju blizu plaže koju naš hotel ima. Centar Splita, koji se nalazi samo 3 kilometra od hotela, posjeduje najživlju gradsku luku s mnogo kulturnih sadržaja, trgovina i rekreacijskih sadržaja koji čekaju na Vas. Opcije prijevoza su raznolike i omogućuju jednostavan prijevoz od i do hotela, uključujući i trajektne usluge.

Opis ponude

Elegantno uređene sobe Radisson Blu Resort & Spa hotela u Splitu svojim plavim, ljubičastim i zelenim interijerom spajaju tri boje koje su karakeristične za dalmatinsko okruženje u kojem se hotel nalazi. U ovom hotelu istovremeno možete uživati u pogledu na more i planine s jedne strane hotela, te pogledu na centar Splita s druge strane. Nakon otvaranja nove zgrade hotel ima 252 moderno uređene sobe i apartmane opremljeni za potpuni užitak tokom boravka. Pristup teretani, najvećem spa centru u gradu, besplatni bežični internet samo su jedne od stvari koje će Vaš boravak u našem hotelu učinit još ugodnijim.
Začinite boravak u našem resortu odabirom ove moderno uređene sobe. Višestruko nagrađivani Spa poziva Vas da podmladite duh i tijelo.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.